Bioaquanol H—55 ml

Regulátor vlasového růstu. Zlepšuje sorbci vody v pokožce, zvyšuje pevnost a vláčnost vlasů, odstraňuje výskyt lupů. Obsažená Kyselina hyaluronová, elastin a řada vitamínů zvyšuje kvalitu růstu a zamezuje předčasnému vypadávání.

Cena vč. DPH
113 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594975140059 | Zbozi: 18100328

Popis produktu

Regulátor vlasového růstu. Zlepšuje sorbci vody v pokožce, zvyšuje pevnost a vláčnost vlasů, odstraňuje výskyt lupů. Obsažená Kyselina hyaluronová, elastin a řada vitamínů
Zvyšuje kvalitu růstu a zamezuje předčasnému vypadávání.

Účinné látky

Kyselina hyaluronová
Panthenol
Glycoaminoglycany

Užití

Vysoce účinný regulátor růstu vlasů s obsahem kyseliny hyaluronové, extraktů z chrupavky a řady vitamínů. Bylo klinicky prokázáno, že přeměna nezralého vlasu na vlas zralý a jeho vypadávání je regulováno obsahem kyseliny hyaluronové a dalších látek v okolí vlasové cibulky. BIOAAUANOL H právě takové látky obsahuje a při pravidelné aplikaci navodí normální stav v pokožce a obnoví tak růstový cyklus vlasů. Dále
BIOAOUANOL H zlepšuje sorbci vody v pokožce, zvyšuje pevnost a vláčnost vlasů a odstraňuje výskyt lupů.
Přeměna nezralého vlasu na zralý a jeho vypadávání je regulováno obsahem kyseliny hyaluronové a dalších látek v okolí vlasové cibulky. Při pravidelné aplikaci navodí normální stav v pokožce a obnoví tak růstový cyklus vlasů. Dále zlepšuje sorbci vody v pokožce, zvyšuje pevnost a vláčnost vlasů a odstraňuje výskyt lupů.

Dávkování

Aplikace 1- 2x denně aplikovat jemnou masáží na postižené místo vlasové pokožky. Pro dosažení účinku je vhodná pravidelná aplikace alespoň po dobu 2 měsíců.
Tip: pro podporu kvality vlasů kombinujte vlasové přípravky řady Bioaguanol - Vlasový šampon Bioaguanol, a vlasové přípravky Bioaguanol U a Bioaguanol H.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

1 - 2x denně aplikovat jemnou masáží na postižené místo vlasové pokožky. Pro dosažení účinku je vhodná pravidelná aplikace alespoň po dobu 2 měsíců.
Doporučení: přípravek obsahuje líh, který může způsobovat při častém používání mírné vysušování pokožky spojené s pocitem "suché, stažené" pokožky, který při snížení četnosti požívání přípravku vymizí. Po aplikaci si důkladně umyjte ruce.
Aplikátor otevřete pootočením vrchní části víčka - špičky; není potřeba propichovat ani odstřihávat.

Složení

Ingredients: INCI: Agua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol and Ethylhexylglycerin, Glycoaminoglycans, Parfum, Sodium Hyaluronate, Panthenol,
Glycerin, Niacin, Citric Acid, Biotin, alfa-Isomethyl lonone.
Údaje o firmě
Wwww.silvita.cz
ČSN EN ISO 9001:2016

Příbalový léták