Vlasové hnojivo Sérum—50 ml

Maximálně koncentrované bezoplachové sérum omezující nadměrné vypadávání a řídnutí vlasů, podporující růst, hustotu a kvalitu vlasů. Vysoká koncentrace kofeinu a komplexu Hustoplex s extrakty kopřivy, zeleného čaje a silymarinu zajišťuje výrazný účinek.

Cena vč. DPH
292 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3910248 | Zbozi: 18133968

Popis produktu

Maximálně koncentrované bezoplachové sérum omezující nadměrné vypadávání a řídnutí vlasů, podporující růst, hustotu a kvalitu vlasů. Vysoká koncentrace kofeinu a komplexu
Hustoplex s extrakty kopřivy, zeleného čaje a silymarinu zajišťuje výrazný účinek.

Účinné látky

Kofein
Komplex Hustoplex (kopřiva, zelený čaj, silymarin)

Užití

Vlasové hnojivo sérum představuje maximálně koncentrovanou podobu vlasové péče pro omezení nadměrného vypadávání a řídnutí vlasů, podporu jejich růstu, hustoty a kvality.
Vysoká koncentrace účinných látek kofeinu a komplexu Hustoplex (extrakt kopřivy dvoudomé, extrakt zeleného čaje, extrakt silymarinu) zajišťuje rychlý a výrazný nástup účinku i při intenzivních problémech se zvýšeným vypadáváním, řídnutím a špatnou kvalitou vlasů. Bezoplachová forma séra usnadňuje aplikaci a zvyšuje vstřebatelnost účinných složek. Chladivý mentol příjemně osvěžuje vlasovou pokožku.

Dávkování

Dle potřeby.
Před použitím protřepejte. Sérum aplikujte přímo na vlasovou pokožku pomocí gumového hrotu lahvičky a důkladně vmasírujte do pokožky. Neoplachujte!
Sérum nanášejte buďto do umytých, ručníkem prosušených vlasů, nebo ve dnech, kdy si vlasy nemyjete, na suchou vlasovou pokožku. Po aplikaci a vmasírování séra do pokožky vlasy dále upravte obvyklým způsobem.
Pro dosažení maximálního účinku aplikujte sérum každý den.
Sérum je vhodné užívat dlouhodobě.
Pro ještě výraznější a rychlejší účinek doporučujeme při intenzivním vypadáváním vlasů kombinovat sérum s užíváním šamponu a doplňku stravy Vlasové hnojivo.
Sérum Vlasové hnojivo je vhodné pro ženy i muže.

Příznaky

Nadměrné vypadávání vlasů, řídnutí vlasů, nedostatečný růst vlasů.

Fakta

Kofein je dobře známý pro své stimulační účinky na vlasové folikuly. Podporuje prokrvení a výživu vlasových folikulů a účinně tak omezuje nadměrné vypadávání vlasů, stimuluje růst nových vlasů a zvyšuje jejich odolnost.
Pečující komplex Hustoplex zvětšuje objem účesu, omezuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst i krásu. Extrakt kopřivy dvoudomé pozitivně ovlivňuje metabolizmus vlasových folikulů a má stimulující účinek, čímž omezuje vypadávání a podporuje růst nových vlasů. U vlasové pokožky kopřiva omezuje tvorbu lupů, svědění a nadměrné maštění pokožky i vlasů. Extrakt zeleného čaje má silné antioxidační a ochranné účinky na vlasové buňky. Zelený čaj omezuje vypadávání vlasů, podporuje jejich růst i objem a omezuje poškození vlasových buněk.
Extrakt silymarinu chrání vlasové folikuly před nepříznivým vlivem škodlivin a vnějších vlivů, zpevňuje a posiluje vlasové folikuly a omezuje vypadávání vlasů. Silymarin stimuluje metabolizmus vlasových folikulů a zlepšuje tím u vlasů jejich krásný a silný vzhled.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták