Cannaderm Capillus Vlasové sérum seborea—40 ml

Speciální vlasové sérum s konopným extraktem, solí z Mrtvého moře, výtažky z grepových semínek, yzopu a máty pro osvěžení a zklidnění suché, přecitlivělé a svědivé vlasové pokožky.

Cena vč. DPH
420 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3438174 | Zbozi: 18129047

Popis produktu

Speciální vlasové sérum s konopným extraktem, solí z Mrtvého moře, výtažky z grepových semínek, yzopu a máty pro osvěžení a zklidnění suché, přecitlivělé a svědivé vlasové pokožky.

Účinné látky

konopný olej sůl z Mrtvého moře panthenol

Užití

Účinné výtažky a snížené pH působí jemně chladivým efektem, osvěžují pokožku a rychle zklidňují podráždění i svědění. Jemná masáž skalpu prohlubuje účinky séra, zlepšuje mikrocirkulaci krve a pronikání účinných látek do pokožky. Díky tomu při opakovaném používání působí pozitivně při výskytu lupů a šupin v kštici i nadměrné tvorbě mazu, pokožka hlavy je zklidněná. Napomáhá také k lepšímu stavu a vzhledu vlasů.

Dávkování

Před upotřebením protřepejte. Aplikace dostatečného množství 2-3x týdně. Obsah pozvolna jemně vmasírujte do pokožky hlavy. Postupně naneste sérum na celou pokožku hlavy i podél vlasové linie. Neoplachujte! Aplikujte buď do umytých, ručníkem prosušených vlasů nebo mezi mytími pro osvěžení a zklidnění vlasové pokožky s projevy seborey. Vlasy dále upravte obvyklým způsobem. / Případný sediment na dně ampule není na závadu. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku.

Příznaky

Seborea, nadměrná tvorba lupů a svědění.

Fakta

Vlasové sérum používejte vždy po umytí vlasů nebo pro osvěžení pokožky hlavy mezi jednotlivými mytími. Použijte vždy celý obsah ampule. Načaté ampule neskladujte! Vlasy si rozdělte hřebenem do pěšinek a jemnou masáží vmasírujte několik kapek séra do pokožky podél každé vytvořené pěšinky. Nezapomeňte ošetřit i pokožku podél vlasové linie. Při masáži postupujte velmi jemně. Rychle se dostaví osvěživý, jemně chladivý až stahující efekt vlasového séra. Pokud potřebujete delší nebo velmi suché vlasy ošetřit balzámem, použijte jen na konečky nebo délku vlasů. Ani vlasový styling (tužidla. gely, laky, krémy) neaplikujte v případě obtíží s vlasovou pokožkou přímo ke kořínkům vlasů.

Složení

Konopný protein, sůl z Mrtvého moře a výtažky z grepových semínek, yzopu a máty.
Údaje o firmě www.cannaderm.cz

Příbalový léták