Rennie—48 žvýkacích tablet

Humánní léčivý přípravek

Rennie žvýkací tablety jsou léčivým přípravkem, který chrání sliznici žaludku a tenkého střeva tím, že působí proti překyselení žaludeční šťávy. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
189 Kč
199 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3534510000443 | Zbozi: 18101716

Popis produktu

Rennie žvýkací tablety jsou léčivým přípravkem, který chrání sliznici žaludku a tenkého střeva tím, že působí proti překyselení žaludeční šťávy. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Calcii carbonas
Magnesii subcarbonas ponderosus

Užití

Zvýkací tablety neutralizují přebytečné žaludeční kyseliny a obnovují normální rovnováhu ve složení žaludeční šťávy. Tak jsou žaludeční a střevní sliznice chráněny proti škodlivým vlivům. Jelikož jsou žvýkací tablety dobře rozpustné, nastupují účinky přípravku rychle.

Dávkování

Dospělí a děti starší 15-ti let 1 — 2 žvýkací tablety mezi dvěma jídly nebo kdykoliv při obtížích rozpustit v ústech (cucat). Neužívejte více než 16 tablet za 24 hodin.

Příznaky

Překyselení žaludku a tím vyvolané žaludeční obtíže (pálení žáhy, pocit plnosti, nadýmání, pocit na zvracení — nausea, plynatost).

Prevence

Pro předcházení poruchám trávení po každém jídle rozpustit 1 tabletu v ústech.

Kontraindikace

Při omezené činnosti ledvin a u dětí do 15-ti let věku se má Rennie žvýkací tablety užívat pouze na doporučení lékaře.

Vedlejší příznaky

Při užívání tohoto léku je možný vznik mírné zácpy nebo průjmu. Při jejich výskytu nebo při vzniku jiných neobvyklých reakcí se poraďte s lékařem.

Poznámka

Rennie žvýkací tablety mohou být použity v doporučených dávkách i při žaludečních obtížích vyvolaných překyselením v průběhu těhotenství. Přípravek mohou použít i kojící matky.

Složení

Calcii carbonas 680 mg, Magnesii subcarbonas ponderosus 80 mg. republice, a to díky mimořádně kvalitnímu portfoliu léků, které nacházejí své uplatnění především v léčbě pacientů s onkologickými a autoimunitními chorobami, v oblasti virologie a transplantační medicíny.
Wwww.roche.cz

Příbalový léták