Rennie—24 žvýkacích tablet

Humánní léčivý přípravek

Rennie žvýkací tablety jsou léčivým přípravkem, který chrání sliznici žaludku a tenkého střeva tím, že působí proti překyselení žaludeční šťávy. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
105 Kč
135 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3534510000405 | Zbozi: 18101715

Popis produktu

Rennie žvýkací tablety jsou léčivým přípravkem, který chrání sliznici žaludku a tenkého střeva tím, že působí proti překyselení žaludeční šťávy. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Calcii carbonas
Magnesii subcarbonas ponderosus

Užití

Zvýkací tablety neutralizují přebytečné žaludeční kyseliny a obnovují normální rovnováhu ve složení žaludeční šťávy. Tak jsou žaludeční a střevní sliznice chráněny proti škodlivým vlivům. Jelikož jsou žvýkací tablety dobře rozpustné, nastupují účinky přípravku rychle.

Dávkování

Dospělí a děti starší 15-ti let 1 — 2 žvýkací tablety mezi dvěma jídly nebo kdykoliv při obtížích rozpustit v ústech (cucat). Neužívejte více než 16 tablet za 24 hodin.

Příznaky

Překyselení žaludku a tím vyvolané žaludeční obtíže (pálení žáhy, pocit plnosti, nadýmání, pocit na zvracení — nausea, plynatost).

Kontraindikace

Při omezené činnosti ledvin a u dětí do 15-ti let věku se má Rennie žvýkací tablety užívat pouze na doporučení lékaře.

Poznámka

Rennie žvýkací tablety mohou být použity v doporučených dávkách i při žaludečních obtížích vyvolaných překyselením v průběhu těhotenství. Přípravek mohou použít i kojící matky.

Složení

Calcii carbonas 680 mg, Magnesii subcarbonas ponderosus 80 mg. republice, a to díky mimořádně kvalitnímu portfoliu léků, které nacházejí své uplatnění především v léčbě pacientů s onkologickými a autoimunitními chorobami, v oblasti virologie a transplantační medicíny.
Wwww.roche.cz

Příbalový léták