Rennie—96 žvýkacích tablet

Humánní léčivý přípravek

Rennie žvýkací tablety jsou léčivým přípravkem, který chrání sliznici žaludku a tenkého střeva tím, že působí proti překyselení žaludeční šťávy. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
259 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3534510000481 | Zbozi: 18101717

Popis produktu

Rennie žvýkací tablety jsou léčivým přípravkem, který chrání sliznici žaludku a tenkého střeva tím, že působí proti překyselení žaludeční šťávy. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Calcii carbonas
Magnesii subcarbonas ponderosus

Užití

Přípravek obsahuje látky, které neutralizují přebytek žaludeční kyseliny a látky, které odstraňují nepříjemné stavy způsobené plyny, vznikajícími při kvašení žaludečního obsahu. Rennie potlačuje sklon ke zvýšené tvorbě žaludeční kyseliny (hyperaciditě) a podporuje průběh trávicího procesu. Jeho pravidelným užíváním lze předcházet poruchám apod.

Dávkování

Dospělí dle potřeby několikrát denně rozpustí 1-2 tablety v ústech.

Příznaky

Funkční poruchy trávení, zvýšená kyselost žaludeční šťávy, pálení žáhy, nadýmání, zátěže žaludku alkoholem, nikotinem, kávou, sladkostmi a léky.

Prevence

Pro předcházení poruchám trávení po každém jídle rozpustit 1 tabletu v ústech.

Kontraindikace

Při snížené funkci ledvin se nemá přípravek užívat déle než 7-14 dní. Přípravek se nesmí užívat při známé přecitlivělosti na látky obsažené.

Vedlejší příznaky

Při užívání tohoto léku je možný vznik mírné zácpy nebo průjmu. Při jejich výskytu nebo při vzniku jiných neobvyklých reakcí se poraďte s lékařem.

Příbalový léták