Preventan Sport—120 tablet

Preventan Sport je originální produkt vyvinutý speciálně na podporu imunity všech sportovců a osob se zvýšenou fyzickou zátěží. Obsahuje originální aktivní látky ProteQuine, jód, zinek a vitaminy D3 a C, který přispívá k normální funkci imunity.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3799526 | Zbozi: 18132694

Popis produktu

Preventan Sport je originální produkt vyvinutý speciálně ma podporu imunity všech sportovců a osob se zvýšenou fyzickou zátěží. Obsahuje originální aktivní látky
ProteAuine, jód, zinek a vitaminy D3 a C, který přispívá k normální funkci imunity.

Účinné látky

ProteOuine
Vitamin C
Vápník

Užití

1 tableta obsahuje 1 mg aktivní látky ProteAuine© (oligopeptidy, aminokyseliny, nukleotidy), jód, zinek a vitaminy C a D3.
Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Jód přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.
Vitamin D přispívá k normální činnosti svalů.
Zinek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k normální syntéze bílkovin, k normální funkci imunitního systému. Zinek přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů, mastných kyselin a makroživin. Se sladidlem přírodního původu z rostliny stévie sladké.

Dávkování

1 tableta denně. Nechte volně rozplynout v ústech.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Chraňte před teplem a světlem. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Složení

ProteAuine© (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) 1 mg
Vitamin C 83 mg (101% RHP)
Vitamin D3 10 mcg (200 % RHP)
Zinek 10 mg (100 % RHP)
Jód 150 mcg (100 % RHP)
RHP=denní referenční hodnota příjmu
Celkové složení tablety: inulin, zahušťovadlo: sorbitol, vitamin C (kyselina askorbová 97%), citrát zinečnatý, kyselina citronová, monohydrát, protispékavá látka: stearan hořečnatý, látka zvýrazňující chuť a vůni: aroma brusinka, sladidlo: steviolglykosidy,
ProteOAuine©, jodid draselný, vitamin D3.
Údaje o firmě www.farmax.cz, www.preventan.cz
Výrobce SVUS Pharma a.s. přední český výrobce generických léčivých přípravků a doplňků stravy. Distributor Neuraxpharm Bohemia s.r.o. je součástí holdingu
Neuraxpharm, předního evropského specialisty v (CNS přípravcích. Část portfolia nabízených doplňků stravy se prezentuje pod obchodní značkou Farmax, část portfolia se zaměřením CNS pod obchodní značkou Neuraxpharm.

Příbalový léták