Preventan Quattro—24 tablet

Preventan® Quattro tbl.24 obsahuje originální aktivní látku ProteQuine a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Navíc je přípravek obohacen o laktoferin a silice.

Cena vč. DPH
233 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3683563 | Zbozi: 18128196

Popis produktu

Preventan© Auattro tbl.24 obsahuje originální aktivní látku ProteAuine a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Navíc je přípravek obohacen o laktoferin a silice.

Účinné látky

ProteOuine
Vitamin C
Kolostrum

Užití

1 tableta obsahuje 1 mg aktivní látky ProteAuine© (oligopeptidy, aminokyseliny, nukleotidy) obohacené o vitamin C, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Aktivní látky doplňuje laktoferin ve formě kolostra a silice.
Přípravek je vhodný pro děti od 3 let a dospělé.
Doplněk stravy se sladidlem.
Určen k akutnímu užívání.

Dávkování

1 tableta dvakrát denně (ráno a večer). Nechte volně rozplynout v ústech.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Po vycucání tablety je vhodné 20 min. nejíst a nepít.

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Chraňte před teplem a světlem. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost obsahu: 14,4 g (15%)
Balení: 24 tablet

Složení

ProteAuine© (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) 2 mg (DRHP není stanovena)
Vitamin C 24 mg (30% DRHP)
Kolostrum 60 mg (DRHP není stanovena)
Silice eukalyptová 10 mg (DRHP není stanovena)
Silice máty peprné 6 mg (DRHP není stanovena)
DRHP=denní referenční hodnota příjmu
Celkové složení tablety: sorbitol, hydroxypropylmethylcelulóza, kolostrum, (protispékavá látka) stearan hořečnatý, (vitamin C) kyselina L- askorbová, (protispékavá látka) oxid křemičitý, (regulátor kyselosti) kyselina citronová, eukalyptová silice, silice máty peprné, stabilizátor: betacyklodextrin, ProteOuine©, sladidlo: sukralóza.
Údaje o firmě
Www.Svus.cz, www.farmax.cz, www.preventan.cz
Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směmice 2003/94/EC). PSmluvní farmaceutická výroba (balení) je založena na odborných znalostech, zkušenostech a profesionálním přístupu všech zaměstnanců společnosti, které jsou zdokonalovány průběžným výcvikem. Firma dlouhodobě spolupracuje s ověřenými dodavateli obalových materiálů jak z tuzemska, tak ze zahraničí. Dodržování režimu správné výrobní i distribuční praxe je pravidelně ověřováno orgánem státní správy (SÚKL). SVUS Pharma a.s. vyrábí přípravky pod obchodní značkou Farmax.

Příbalový léták