PM Chlamydil extra—60 tablet

Silnější složení blahodárně působí na centrální nervový systém a má stimulující vlastnosti pro čištění krve a tkání. Celkově dopomáhá k normálnímu stavu imunity. Řada bylin obsažených v Chlanydylu Extra PM jsou antioxidanty.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8595025423214 | Zbozi: 18103905

Popis produktu

Silnější složení blahodárně působí na centrální nervový systém a má stimulující vlastnosti pro čištění krve a tkání. Celkově dopomáhá k normálnímu stavu imunity. Rada bylin obsažených v Chlanydylu Extra PM jsou antioxidanty.

Účinné látky

Tužebníkový extrakt
Propolis
Vrbová kůra

Užití

Základem Chlanydylu Extra PM je tužebník jilmový se svými antiseptickými účinky, který jsme doplnili čistým propolisem Moravia PM a bylinami z deštných pralesů a ajurvédské medicíny (Lapacho, Uňa de Gato, Bakopa). Novou složkou jsou také selenové kvasnice (biologicky vázaný selen). Širší spektrum biologicky aktivních látek podporující čištění krve a tkání. Uvedené výtažky z bylin podporují přirozenou obranyschopnost organizmu a funkci dýchacích cest.

Dávkování

2 x denně 2 tablety před jídlem. Přípravek je určen k dlouhodobému užití (3-12 měsíců).

Kontraindikace

Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty a acetylsalyciláty. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Složení

Tužebník jilmový (Filipendula ulmaria), Vrbová (Sal. alba) a olšová (Alnus glutinosa) kůra extrakt (v poměru 9:1:1) 127,5 mg, Lapacho (Tabebuia serratifolia) extrakt 3 % lapacholu 82 mg, Bakopa drobnolistá (Bacopa monieri) extrakt 20 % 35 mg, Řemdihák plstnatý“ (Uncaria tomentosa) extrakt 3 % oxindolu 10,0 mg, Propolis Moravia PM© 8,3 mg,
Selenové kvasnice — selen" 50 ug (91% doporučené denní dávky).
Údaje o firmě www.purusmeda.cz

Příbalový léták