Nutridrink Protein Čokoláda—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutridrink Protein je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
248 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 2982396 | Zbozi: 18112631

Popis produktu

Nutridrink Protein je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin.
Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutidrink Protein - dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysoce energetická, nutričně nekompletní tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Pouze pro enterální použití. Přirozeně bezlepková. Neobsahuje vlákninu.
Před použitím protřepejte. Nutridrink protein je určen k bezprostřednímu použití jako nápoj. Nejlépe chutná vychlazený.

Dávkování

Doporučený denní příjem je 1- 3 balení denně, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Fakta

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti.

Složení

Bílkoviny z kravského mléka, voda, maltodextrin, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), cukr, izolát sójové bílkoviny, kakao, izolát hrachové bílkoviny, aroma, citronan draselný, barvivo (amoniakový karamel), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), hydroxid draselný, chlorid vápenatý, hydroxid hořečnatý, L-askorban sodný, barvivo (košenila), stabilizátor (karagenan), hydroxid vápenatý, DL-alfa-tokofery| acetát, mléčnan železnatý, nikotinamid, síran zinečnatý, retinyl-acetát, cholekalciferol, seleničitan sodný, síran manganatý, glukonan měďnatý, D-pantothenát vápenatý, D-biotin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, chlorid chromitý, fluorid sodný, riboflavin, fytomenadion.

Příbalový léták