Nutridrink Protein S příchutí vanilkovou—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutidrink Protein - dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysoce energetická výživa s vysokým obsahem bílkovin, s příchutí vanilkovou. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Pouze pro enterální použití. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
248 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2982412 | Zbozi: 18119675

Popis produktu

Nutidrink Protein - dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysoce energetická výživa s vysokým obsahem bílkovin, s příchutí vanilkovou. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Pouze pro enterální použití. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutidrink Protein - dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysoce energetická, nutričně nekompletní tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Pouze pro enterální použití. Přirozeně bezlepková. Neobsahuje vlákninu.
Před použitím protřepejte. Nutridrink protein je určen k bezprostřednímu použití jako nápoj. Nejlépe chutná vychlazený.

Dávkování

Doporučený denní příjem je 1- 3 balení denně jako doplněk stravy.

Fakta

Důležitá upozornění: Nutridrink Protein používejte na základě doporučení lékaře, nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie, nebo péče o matku a dítě. Není vhodný jako jediný zdroj výživy. Není určeno pro děti do 3 let věku. Opatrnosti je třeba u dětí od 3 do 6 let věku. Nevhodný pro pacienty s galaktosémií.

Složení

Bílkoviny z kravského mléka, voda, maltodextrin, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), cukr, izolát sójové bílkoviny, izolát hrachové bílkoviny, aroma, citronan draselný, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), hydroxid draselný, chlorid vápenatý, hydroxid hořečnatý,
L-askorban sodný, barvivo (kurkumin), DL-tokofery| acetát, mléčnan železnatý, nikotinamid, síran zinečnatý, retinyl-acetát, cholekalciferol, seleničitan sodný, síran manganatý, glukonan měďnatý, D-pantothenát vápenatý, D-biotin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, chlorid chromitý, fluorid sodný, riboflavin, fytomenadion.
Údaje o firmě
Kontakt pro ČR: Nutricia a. s., Na Hřebenech II 1718/10, 140 00 Praha 4, infolinka: 800 110 001, www.vyzivavnemoci. cz, www.nutridrink.cz

Příbalový léták