Fresubin 2 kcal Créme Vanilka—4x125 g

Humánní léčivý přípravek

Fresubin Creme je nutričně kompletní vysokokalorická (2 kcal/g) polotuhá výživa bohatá na bílkoviny, s vlákninou, bez lepku a klinicky bez laktózy. S příchutí vanilky. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
221 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3021087 | Zbozi: 18136513

Popis produktu

Fresubin Creme je nutričně kompletní vysokokalorická (2 kcal/g) polotuhá výživa bohatá na bílkoviny, s vlákninou, bez lepku a klinicky bez laktózy. S příchutí vanilky. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Potravina pro zvláštní lékařské účely
Příchuť: VANILKA
Nutričně kompletní vysokoenergetická výživa (2 kcal/g) bohatá na bílkoviny (20% energie), sloužící jako nutriční doplněk k perorálnímu podání (tj. podání ústy). Výživa má krémovou konzistenci. Klinicky bez laktózy, bez vlákniny a bez lepku.
Výživa je určena k dietnímu postupu pro pacienty s podvýživou nebo s rizikem podvýživy, zejména pro ty se zvýšenou potřebou energie a bílkovin nebo s dysfagií.
Energetická hodnota 840 kJ (200 kcal); tuky 7,8 g; ); sacharidy 22,5 g; bílkoviny 10,0 g; voda 58 ml

Dávkování

Při doplňkové výživě (3-4 kelímky/den) nebo k celkové výživě (7-8 kelímků/den).
Zajistěte dostatečný příjem tekutin.
Užívat pod dohledem lékaře.

Kontraindikace

Nepodávat dětem mladším 3 let.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Uchovávejte při pokojové teplotě. Otevřené kelímky mohou být uchovávány v chladničce maximálně po dobu 24 hodin. Baleno v ochranné atmosféře.

Poznámka

Podávat na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Dbát na dostatečný přísun tekutin. Nepodávat dětem mladším 3 let. Uchovávejte při pokojové teplotě. Otevřené balení uchovávejte v chladničce max. 24 hodin. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Složení

olej, řepkový olej), aroma, maltodextrin, zahušťovadla (E 1442, E 407), kalium-citrát, emulgátory (E 471, sójový lecithin), vit. C, natrium-citrát, chlorid sodný, regulátor kyselosti (E 525), oxid hořečnatý, difosforečnan železitý, síran zinečnatý, niacin, chlorid manganatý, kyselina pantothenová, vit. E, síran měďnatý, vit. B2, vit. B6, fluorid sodný, vit. B1, betakaroten, vit. A, kyselina listová, chlorid chromitý, molybdenan sodný, seleničitan sodný, jodid draselný, vit. K1, biotin, vit. D3, vit. B12.
Údaje o firmě
Fresenius Kabi je společnost s vedoucím postavením v oblasti výroby infuzní terapie a klinické výživy v Evropě a řadě zemí Latinské Ameriky i Asie. Ve skupině i.v. generických léků se řadí mezi nejvýznamnější dodavatele na farmaceutickém trhu ve
Spojených státech amerických. Cílem více než 22 500 zaměstnanců společnosti je neustálé zlepšování kvality života kriticky nemocných a chronických pacientů v nemocnicích a domácí péči.
Wwww.fresenius-kabi.cz

Příbalový léták