Fresubin Energy Fiber Drink Jahoda—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Fresubin Energy Fibre DRINK je vysokokalorická kompletní výživa s vlákninou určená k popíjení. Neobsahuje lepek a laktózu. Výživa je určená k dietnímu postupu pro pacienty s rizikem podvýživy. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2535814 | Zbozi: 18112229

Popis produktu

Fresubin Energy Fibre DRINK je vysokokalorická kompletní výživa s vlákninou určená k popíjení. Neobsahuje lepek a laktózu. Výživa je určená k dietnímu postupu pro pacienty s rizikem podvýživy. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Fresubin Energy Fibre Drink je dietní potravina pro zvláštní lékařské účely.
Normokalorická výživa podávání sondou, bohatá na vlákninu, bez laktozy a lepku. Je určena k dietnímu postupu pro pacienty se stávajícím nebo hrozícím nedostatkem výživy.

Dávkování

Při doplňkové výživě cca 2-3 lahvičky/den. Při plné výživě cca 5-7 lahviček/den.

Prevence

Podvýživa, hladovění, ztráta tělesných bílkovin a jiných živin.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Podávat na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. K celkové nebo doplňkové výživě, dbát na adekvátní přísun tekutin. Nepodávat dětem mladším 1 roku.

Složení

Voda, maltodextrin, mléčné bílkoviny, rostlinné oleje, sacharóza, inulin (z čekanky), kakaový prášek, pšeničný dextrin, ochucovadla, emulgátory (sojový lecitin, E471), stabilizátory (E460, E466, E407), vitamíny, minerály, stopové prvky a ostatní živné látky.
Údaje o firmě
Fresenius Kabi je společnost s vedoucím postavením v oblasti výroby infuzní terapie a klinické výživy v Evropě a řadě zemí Latinské Ameriky i Asie. Ve skupině i.v. generických léků se řadí mezi nejvýznamnější dodavatele na farmaceutickém trhu ve
Spojených státech amerických. Cílem více než 22 500 zaměstnanců společnosti je neustálé zlepšování kvality života kriticky nemocných a chronických pacientů v nemocnicích a domácí péči. www.fresenius-kabi.cz

Příbalový léták