Diben drink cappuccino—4x 200 ml

Humánní léčivý přípravek

DIBEN DRINK CAPPUCCINO je nutričně kompletní vysokoenergetická výživa určená k popíjení. S vysokým obsahem bílkovin, mononenasycených mastných kyselin, modifikovaných škrobů a fruktózy s nízkým glykemickým indexem a s umělými sladidly. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2535624 | Zbozi: 18109521

Popis produktu

DIBEN DRINK CAPPUCCINO je nutričně kompletní vysokoenergetická výživa určená k popíjení. S vysokým obsahem bílkovin, mononenasycených mastných kyselin, modifikovaných škrobů a fruktózy s nízkým glykemickým indexem a s umělými sladidly.
Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Mléčné bílkoviny
Vitaminy
Minerální látky

Užití

DIBEN DRINK je potravina pro zvláštní lékařské účely. Je určena k dietnímu postupu pro pacienty s rizikem podvýživy nebo při poruše glukózové tolerance. Obsahuje vlákninu, je bez lepku a bez laktózy a s nízkým obsahem sodíku.

Dávkování

Při doplňkové výživě 2-3 lahvičky /den, při plné výživě 5 lahviček/den.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Před použitím protřepat! Pijte pomalu!

Poznámka

Užívat na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Určeno k plné nebo doplňkové výživě. Zajistěte dostatečný příjem tekutin. Není vhodné podávat dětem do 3 let. Obsahuje kofein.
Uchovávání: Uchovávejte při pokojové teplotě. Otevřené balení skladujte v chladničce max. 24 hodin. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Složení

Voda, modifikovaný škrob, mléčné bílkoviny, rostlinné oleje, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, citrát draselný, fruktóza, rybí tuk, chlorid sodný, maltodextrin, ochucovadla, emulgátory (sojový lecitin, E471), regulátory kyselosti (E524), cholin hydrogen tartarát, umělá sladidla (E 954, E 952), vitamíny, minerály, stopové prvky a ostatní živné látky.
Údaje o firmě
Fresenius Kabi je společnost s vedoucím postavením v oblasti výroby infuzní terapie a klinické výživy v Evropě a řadě zemí Latinské Ameriky i Asie. Ve skupině i.v. generických léků se řadí mezi nejvýznamnější dodavatele na farmaceutickém trhu ve
Spojených státech amerických. Cílem více než 22 500 zaměstnanců společnosti je neustálé zlepšování kvality života kriticky nemocných a chronických pacientů v nemocnicích a domácí péči. www.fresenius-kabi.cz

Příbalový léták