Nutridrink Juice Style S příchutí jahodobou—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutridrink Juice style je vysokoenergetická tekutá výživa. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
244 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4533114 | Zbozi: 18138555

Popis produktu

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutridrink Juice style je vysokoenergetická tekutá výživa. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí.

Dávkování

1-3 lahvičky denně k doplnění běžné stravy, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Fakta

Návod k použití

Určeno k přímému použití, nejlépe chutná vychlazené. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin. Baleno v ochranné atmosféře.

Poznámka

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určeno pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodné jako jediný zdroj výživy. Nevhodné pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Nevhodné pro pacienty s galaktosémií.

Složení

Voda, glukózový sirup, maltodextrin, izolát syrovátkové bílkoviny (z kravského mléka), cukr, aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), cholin chlorid, chlorid vápenatý, kyselina L-askorbová, barvivo (anthokyany), chlorid draselný, mléčnan železnatý, chlorid sodný, chlorid © hořečnatý, síran © zinečnatý, © DL-alfa-tokoferyl-acetát, | barvivo (amoniak-sulfitový karamel), glukonan měďnatý, D-pantothenát vápenatý, nikotinamid, thiamin hydrochlorid, retinyl-palmitát, síran manganatý, fluorid sodný, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, kyselina pteroylmonoglutamová, chlorid chromitý, jodid draselný, fytomenadion, © molybdenan © sodný, seleničitan © sodný, D-biotin, © cholekalciferol, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodává na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s dekubity, nádorovým onemocněním, metabolickými poruchami nebo alergií na bílkovinu kravského mléka.

Příbalový léták