Kitl Eligin BIO—120 tobolek

Eligin obsahuje elicitovaný extrakt biozázvoru pocházející z Indonésie. Tento zdroj byl vybrán na základě nejvyššího obsahu 6-shogaolu a 6-gingerolu jakožto potenciálně nejúčinnějších léčivých látek. Tobolky jsou navíc obohaceny o vitamín C.

Cena vč. DPH
622 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 3603033 | Zbozi: 18127935

Popis produktu

Eligin obsahuje elicitovaný extrakt biozázvoru pocházející z Indonésie. Tento zdroj byl vybrán na základě nejvyššího obsahu 6-shogaolu a 6-gingerolu jakožto potenciálně nejúčinnějších léčivých látek. Tobolky jsou navíc obohaceny o vitamín C.

Účinné látky

(6) - gingerol (6) - shogaol vitamin C

Užití

Zázvor přispívá k přirozené obranyschopnosti imunitního systému, k normální funkci trávicího a oběhového systému a pomáhá udržovat normální hladinu cukru a tuků v krvi.
Pomáhá potlačit projevy zvracení (např. v těhotenství nebo při cestování). Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému.

Dávkování

Doporučené dávkování: K nespecifickému zvyšování odolnosti organismu dlouhodobě 2-3 kapsle 2x denně. K podpoře imunity při akutních stavech krátkodobě až 12 kapslí denně.
Pro potlačení zvracení 2 kapsle 2x denně, začít užívat 1-2 dny předem. Vyšší dávkování pouze po konzultaci s ošetřujícím lékařem. Užívat při jídle, zapít dostatečným množstvím vody.

Kontraindikace

Nevhodné při zánětech žaludku. Při žlučníkových kamenech doporučujeme užívání přípravku předem konzultovat s lékařem. Nevhodné pro osoby užívající léčiva proti srážlivosti krve (např. Warfarin).

Vedlejší příznaky

Nežádoucí účinky

nadbřišku, které odezní během několika minut. U citlivějších osob se může za několik minut po požití dostavit pocit tepla nebo pálení žáhy. Zázvor ani vitamín C se neakumulují v organismu, lze užívat dlouhodobě.

Fakta

Skladujte v chladu a temnu. Není určeno pro děti do 6 let. Nepřekračujte doporučenou dávku. Uchovejte mimo dosah dětí. Nemůže být užíváno jako náhrada pestré stravy.

Složení

vitamín C (kyselina L-askorbová) 58 mg (73 % RHP**). Rozpustná kapsle je vyrobena z hypromelózy a gellanové gumy.
Zázvorový extrakt v jedné kapsli obsahuje 2801 ug (6)-gingerolu a 1353 ug (6)-shogaolu 9 z ekologického zemědělství **) referenční hodnota příjmu s) analýza laboratoře Ústavu výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., leden 2017
Údaje o firmě
Kitl s.r.o. je Výrobce sirupů, medovin a medicinálních vín z Jablonce n.N. Držitel řady ocenění, např. 3. místo v soutěži Firma roku ČR 2013. Navazuje na tradici tajemného doktora Kittela (1704-1783).

Příbalový léták