HiPP kaše Obilná BIO kukuřičná —200 g

HiPP BIO Obilná kaše Kukuřičná, pro kojence od ukončeného 4. měsíce. Neobsahuje mléčné složky. Výrobek je v BIO kvalitě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2985407 | Zbozi: 18131877

Popis produktu

HiPP BIO Obilná kaše Kukuřičná, pro kojence od ukončeného 4. měsíce. Neobsahuje mléčné složky. Výrobek je v BIO kvalitě.

Užití

HiPP BIO Obilná kaše Kukuřičná, pro kojence od ukončeného 4. měsíce.
Obsahuje:
Vitamin B1* — důležitý pro činnost nervového systému;
Hodnotné a snadno stravitelné BIO obiloviny (bez lepku).
Bez přídavku cukrů (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry) - bez přídavku mléčné složky - bez přídavku aromat, barviv“ a konzervačních látek* . *dle zákona

Dávkování

Připravte 200 ml mléčné kojenecké výživy, kterou aktuálně používáte, dle návodu. Do hlubokého talíře nasypte 3 polévkové lžíce výrobku (22 g), přidejte připravenou mléčnou výživu, zamíchejte.

Poznámka

Ekologická strava je důležitá pro vaše děti: Organismus novorozence je křehký a jeho imunitní systém je velmi citlivý na nečistoty.
Společnost Hipp proto plní a často přesahuje všechny zákonné požadavky na kvalitu svých produktů. Téměř všechny suroviny, které využíváme, jsou organického původu. V bioorganickém zemědělství zcela odmítáme chemické či syntetické spreje a hnojiva.
Bioorganická dětská výživa Hipp je dnes velice populární i v naší zemi. Kompletní sortiment výrobků HiPP lze zakoupit v lékárně, kde Vám lékárník požadovaný výrobek objedná.
Ačkoli používáme pouze vybrané ingredience, v každé fázi výroby našich potravin provádíme řadu kvalitativních testů, jejichž cílem je zajistit nejvyšší možnou kvalitu každé lahvičky, která se dostane do prodeje. Provádíme na 260 testů od kontroly kvality půdy přes analýzu surovin až po testy finálních produktů. Výborně vybavená laboratoř
Hipp je jedním z nejlepších světových pracovišť svého druhu.

Složení

100 g výrobku (prášku): kukuřičná mouka“ 75 %, rýžová mouka“, vitamín B1/kukuričná můúka* 75 %, ryžová můka“, vitamín B1. * z ekologického zemědělství
Údaje o firmě www.hipp.cz hipp©hipp.cz
Infolinka Hipp: po-pá 8-14, 724 139 949

Příbalový léták