Labello Med Repair Tyčinka na rty—4,8 g

Tyčinka na rty Labello MED Protetion poskytuje rychlou pomoc a intenzivně pečuje o suché poškozené,nateklé a rozpraskané rty. Díky vynikající kombinaci Panthenolu a Bisabololu jejich citlivou pokožku ošetřuje,rychle regeneruje a zklidňuje podráždění.

Cena vč. DPH
98 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4005808368228 | Zbozi: 18111005

Popis produktu

Tyčinka na rty Labello MED Protetion poskytuje rychlou pomoc a intenzivně pečuje o suché poškozené,nateklé a rozpraskané rty. Díky vynikající kombinaci Panthenolu a
Bisabololu jejich citlivou pokožku ošetřuje,rychle regeneruje a zklidňuje podráždění.

Účinné látky

Panthenol
Bisabolol
Vitamin E

Užití

Rychlá pomoc pro rozpraskané rty!
Tyčinka na rty Med protection poskytuje okamžitou pomoc a intenzivně pečuje o suché, poškozené, nateklé a rozpraskané rty. Díky vynikající kombinaci Panthenolu a Bisabololu jejich citlivou pokožku ošetřuje, rychle regeneruje a zklidňuje podráždění. Tyčinka na rty
Med s komplexem účinných ošetřujících látek dodá rtům zpět zdraví, pružnost a vláčnost. Zároveň je prostřednictvím vitaminu E a UV filtru s ochranným faktorem OF 6 chrání před škodlivými vnějšími vlivy a slunečními paprsky.

Dávkování

Podle potřeby aplikujte tyčinku Labello na vaše rty.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Rty jsou velmi důmyslnou částí lidského těla a díky své tenoučké pokožce jsou obzvláště choulostivé. Obsahují 50% vody, neobsahují žádné tukové žlázy a proto nemají ochranný hydrolipidový film. Jediné 1% procento ztracené vlhkosti způsobené například příliš suchým vzduchem, chladem nebo nedostatečným přísunem živin s velkou pravděpodobností okamžitě vyvolá nepříjemné a často i viditelné následky. Rty jsou napjaté, zarudlé, popraskají a rychle ztrácejí svou přirozenou vláčnost.

Příbalový léták