Fructolax Ovoce&Vláknina—30+10 tablet

Přípravek obsahuje výtažky z ovoce a vlákninu, které ovlivňují průchod střevy a přispívají k pravidelnému vyprazdňování. Působí jemně a účinně.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3415164 | Zbozi: 18122585

Popis produktu

Přípravek obsahuje výtažky z ovoce a vlákninu, které ovlivňují průchod střevy a přispívají k pravidelnému vyprazdňování. Působí jemně a účinně.

Užití

Fructolax napomáhá přirozenému vyprazdňování. Je bohatým zdrojem vlákniny, působí jemně a účinně. Je vhodný i při cestování, kdy se mohou objevit potíže s vyprazdňováním způsobené změnou prostředí. Reveň a fiky napomáhají pravidelné funkci střev. Fiky přispívají k dobrému zdraví střeva. Nedráždí, pouze stimuluje funkci střev. Je zcela přírodní a šetrný ke střevní mikroflóře. Není návykový, nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky.
Vhodné pro vegetariány. Mírné změny barvy, pachu a chuti přípravku nejsou na závadu, jsou způsobeny přirozenými vlastnostmi surovin.

Dávkování

Užívejte 1 tabletu večer spolu s velkou sklenicí vody.

Kontraindikace

Nepodávat dětem mladším 12 let, užívání během těhotenství a kojení konzultujte s lékařem. Bez doporučení odborníka neužívat po delší dobu.

Fakta

Neužívat více než 2 tablety denně. Doplňky stravy nejsou náhradou rozmanité, vyvážené stravy a zdravého způsobu života.

Složení

Sušený výtažek z rebarbory (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill., prášek z koncentrované šťávy z fíků (Ficus carica L.), plnidlo: mikrokrystalická celulóza; suchý výtažek z tamarindu (Tamarindus indica L.), akáciová vláknina (Acacia senegal L.), prášek ze zahradní rebarbory (Rheum rhaponticum L./Rheum rhabarbarum L.), leštící látky: hydroxypropylmetylcelulóza, © hydroxypropylcelulóza; barviva: oxid titaničitý, antokyany; protispékavé látky: talek, stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Příbalový léták