Topnatur ColonFit—180 kapslí

ColonFit BASIC kapsle - formule 3 v 1 (probiotika, prebiotika, vláknina), je potravina pro zvláštní lékařské účely, která obsahuje vysoké množství rozpustné vlákniny psyllium. Produkt je určen pro řízenou dietární výživu při zácpě a hemoroidech

Cena vč. DPH
329 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3392884 | Zbozi: 18122580

Popis produktu

ColonFit BASIC kapsle - formule 3 v 1 (probiotika, prebiotika, vláknina), je potravina pro zvláštní lékařské účely, která obsahuje vysoké množství rozpustné vlákniny psyllium.
Produkt je určen pro řízenou dietární výživu při zácpě a hemoroidech

Užití

ColonFit BASIC v kapslích je 100% rostlinný produkt. Při jeho každodenním užívání dodá vašemu tělu dostatečný příjem vlákniny, zároveň však poskytuje živé kultury - přátelské bakterie a živiny pro růst těchto přátelských bakterií. Tato funkční kombinace se označuje jako SYMBIOTIKUM. Pro zajištění symbiotického efektu je důležité složení a poměr jednotlivých ingrediencí.

Dávkování

Na počátku užívejte 10 kapslí jednou až dvakrát denně 20-25 minut před jídlem.
Každých 5 kapslí zapijte alespoň 200 ml vody. Po dvou týdnech můžete snížit dávkování na polovinu. Děti užívají 5 kapslí jednou až dvakrát denně. Každých 5 kapslí zapijí alespoň 200 ml vody. Po dvou týdnech lze snížit dávkování na polovinu.
PŘÍJEM TEKUTIN
Pro správné fungování ColonFitu je velmi důležitý dostatečný příjem tekutin. Na každých 5 kapslí byste měli vypít 200 ml tekutin.

Příznaky

Střevní potíže, zácpa, hemoroidy.

Prevence

Dostatečný příjem vlákniny a tekutin.

Fakta

Vláknina Psyllium — rozemleté osemení jitrocele indického, které absorbuje ve vodě více než 20krát svou vlastní hmotnost, je ideálním zdrojem vlákniny a dieteticky pomáhá při poruchách motility střev, které jsou doprovodným příznakem zácpy
Zivé kultury (laktobacily a bifidobakterie), jsou známé též jako přátelské bakterie.
Inulín (frukto-oligosacharidy) je extrahován z čekanky a slouží zejména jako živný substrát pro přátelské bakterie, ty pak získávají konkurenční výhodu oproti jiným bakteriím.

Složení

mg), inulín (2100mg), probiotické kultury (1,4x109. CFU): Lactobacillus rhamnosus,
Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus, kapsle: želatina, voda.
Údaje o firmě www.zdravastreva.cz, www.colonfit.cz, www.topnatur.cz

Příbalový léták