Topnatur ColonFit—180 g

ColonFit BASIC sypký prášek - formule 3 v 1 (probiotika, prebiotika, vláknina), je potravina pro zvláštní lékařské účely, která obsahuje vysoké množství rozpustné vlákniny psyllium. Produkt je určen pro řízenou dietární výživu při zácpě a hemoroidech.

Cena vč. DPH
315 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 3392892 | Zbozi: 18122581

Popis produktu

ColonFit BASIC sypký prášek - formule 3 v 1 (probiotika, prebiotika, vláknina), je potravina pro zvláštní lékařské účely, která obsahuje vysoké množství rozpustné vlákniny psyllium. Produkt je určen pro řízenou dietární výživu při zácpě a hemoroidech.

Užití

ColonFit je 100% rostlinný produkt. Při jeho každodenním užívání dodá vašemu tělu dostatečný příjem vlákniny, zároveň však poskytuje živé kultury - přátelské bakterie a živiny pro růst těchto přátelských bakterií. Tato funkční kombinace se označuje jako
SYMBIOTIKUM. Pro zajištění symbiotického efektu je důležité složení a poměr jednotlivých ingrediencí.

Dávkování

Užívejte nejlépe 10 minut před jídlem. Dospělí užívejte 2 čajové lžičky (10 g) rozmíchejte v menším množství vody nebo ovocné šťávy (100 ml) jednou nebo dvakrát denně a ihned vypijte. Zapijte další vodou nebo ovocnou šťávou (asi 200 ml).
Děti - 1 čajovou lžičku (5 g) rozmichejte v menším množství vody nebo ovocné šťávy (asi 100 ml) jednou nebo dvakrát denně a ihned podejte dítěti k vypití. Zapijte dalšími 100 ml tekutiny. Podávání dětem mladším 12 let by rodiče měli konzultovat s lékařem.
Po dvou týdnech užívání mohou někteří lidé snížit dávkování. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy by neměl být užíván jako náhrada vyvážené a pestré stravy.
PŘÍJEM TEKUTIN
Pro správné fungování ColonFitu je velmi důležitý dostatečný příjem tekutin.

Příznaky

Střevní potíže, zácpa, hemoroidy.

Prevence

Dostatečný příjem vlákniny a tekutin.

Fakta

Vláknina Psyllium — rozemleté osemení jitrocele indického, které absorbuje ve vodě více než 20krát svou vlastní hmotnost, je ideálním zdrojem vlákniny pro zajištění funkčnosti
ColonFitu a dieteticky pomáhá při poruchách motility střev, které jsou doprovodným příznakem zácpy.
Zivé kultury (laktobacily a bifidobakterie), jsou známé též jako přátelské bakterie.
Inulín (frukto-oligosacharidy) je extrahován z čekanky a slouží zejména jako živný substrát pro přátelské bakterie, ty pak získávají konkurenční výhodu oproti jiným bakteriím.

Složení

(3000 mg), probiotické kultury (2x109 CFU): Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus.
Údaje o firmě www.zdravastreva.cz, www.colonfit.cz, www.topnatur.cz

Příbalový léták