Fructolax Ovoce&Vláknina—30 tablet

Fructolax je bohatým zdrojem vlákniny, působí jemně a účinně na průchod střevy. Reveň napomáhá pravidelné funkci střev. Tamarind napomáhá střevnimu průchodu mechanicky. Fíky pomáhají upravit rytmus střev.

Cena vč. DPH
260 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 5411386884590 | Zbozi: 18110475

Popis produktu

Fructolax je bohatým zdrojem vlákniny, působí jemně a účinně na průchod střevy. Reveň napomáhá pravidelné funkci střev. Tamarind napomáhá střevnimu průchodu mechanicky.
Fíky pomáhají upravit rytmus střev.

Užití

Fructolax: bohatý zdroj vlákniny, působí jemně a účinně na průchod střevy. Reveň: napomáhá pravidelné funkci střev. Tamarind: napomáhá střevnímu průchodu mechanicky.
Fíky: pomáhají upravit rytmus střev.

Dávkování

Užívejte 1 tabletu večer spolu s velkou sklenicí vody. V závislosti od vaší citlivosti si můžete dávku upravit od 1 do 2 tablet.

Příznaky

Zácpa, nepravidelná stolice.

Kontraindikace

Nepodávat dětem mladším 12 let, užívání během těhotenství a kojení konzultujte s lékařem. Bez doporučení odborníka neužívat po delší dobu.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Vhodné pro vegetariány. Mírné změny barvy, pachu a chuti přípravku nejsou na závadu, jsou způsobeny přirozenými vlastnostmi surovin.

Složení

Suché výtažky z reveně (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baaill.); disperzní činidlo: mikrokrystalická celulóza; suché výtažky z tamarindu (Tamarindus indica L.), prášek z fiků (Ficus carica L.), kukuřičný škrob, lecithin ze slunečnice), vláknina z akácie (Acacia senegal L.) maltodextrin, © zahušťovadla © potahu: © hydroxypropylmethylcelulosa, hydroxypropylcelulosa, barviva: oxid titaničitý, antokyany; protispékavé látky: mastek, oxid křemičitý, stearan hořečnatý.

Příbalový léták