Essentiale Forte—600mg, 30 kapslí

Humánní léčivý přípravek

Essentiale forte 600 mg se užívá pro zlepšení subjektivních obtíží u jaterních onemocnění, která jsou způsobena toxicko-metabolickým poškozením jater a při zánětu jater. Pokud lékař nedoporučí jinak, užívají dospělí a dospívající od 12 let. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
341 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4592854 | Zbozi: 18147157

Popis produktu

Essentiale forte 600 mg se užívá pro zlepšení subjektivních obtíží u jaterních onemocnění, která jsou způsobena toxicko-metabolickým poškozením jater a při zánětu jater. Pokud lékař nedoporučí jinak, užívají dospělí a dospívající od 12 let. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Phospholipida essentialia

Užití

Essentiale forte 600mg se podává pro zlepšení subjektivních obtíží u jaterních onemocnění, která jsou způsobena toxicko-metabolickým poškozením jater (poškození jater provázející jaterní onemocnění nebo způsobené léky, alkoholem, chemickými látkami, otravou po požití hub). Toto poškození se může projevovat např. ztrátou chuti k jídlu a/nebo pocitem tlaku v pravém nadbřišku.

Dávkování

Pokud lékař nedoporučí jinak, užívají dospělí a dospívající od 12 let obvykle 1 tvrdou tobolku (600 mg fosfolipidů ze sóji) v jednorázové dávce. Celková denní dávka je 1 tvrdá tobolka 3x denně (1800 mg fosfolipidů ze sóji). Délka podávání přípravku není časově omezena, bez porady s lékařem však užívejte přípravek nejdéle po dobu 4 týdnů.

Fakta

Přípravek mohou užívat mladiství od 12 let (o hmotnosti přibližně 43 kg) a dospělí.
Vzhledem k nedostatečným údajům nesmí Essentiale forte N užívat děti mladší 12 let.
Přípravek obsahuje sójový olej. Jestliže jste alergický(á) na arašídy nebo sóju neužívejte tento léčivý přípravek. Přípravek Essentiale forte 600 mg neovlivňuje činnost vyžadující zvýšenou pozornost, koordinaci pohybů ani rychlé rozhodování.

Příbalový léták