Essentiale —300mg, 100 kapslí

Humánní léčivý přípravek

Essentiale se podává pro zlepšení subjektivních obtíží jako je ztráta chuti k jídlu, pocit tlaku v pravém epigastriu v důsledku toxicko-metabolického poškození jater a při hepatitidě. Přípravek mohou užívat dospělí a mladiství od 12 let. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
397 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4592847 | Zbozi: 18148592

Popis produktu

Essentiale se podává pro zlepšení subjektivních obtíží jako je ztráta chuti k jídlu, pocit tlaku v pravém epigastriu v důsledku toxicko-metabolického poškození jater a při hepatitidě. Přípravek mohou užívat dospělí a mladiství od 12 let. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Phospholipida essentialia

Užití

Essentiale se podává pro zlepšení subjektivních obtíží u jaterních onemocnění, která jsou způsobena toxicko-metabolickým poškozením jater (poškození jater provázející jaterní onemocnění nebo způsobené léky, alkoholem, chemickými látkami, otravou po požití hub). Toto poškození se může projevovat např. ztrátou chuti k jídlu a/nebo pocitem tlaku v pravém nadbřišku.

Dávkování

Jednorázová dávka: 2 tvrdé tobolky (600 mg fosfolipidů ze sóji).
Celková denní dávka: 2 tvrdé tobolky 3x denně (1800 mg fosfolipidů ze sóji).
Essentiale se užívá nerozkousané spolu s jídlem a zapíjí se dostatečným množstvím tekutiny (např. sklenicí vody). Délka podávání přípravku není časově omezena.

Fakta

Vzhledem k nedostatečným údajům nesmí přípravek Essentiale forte 600 mg užívat děti mladší 12 let.

Poznámka

Sójový olej obsažený v přípravku může u citlivých jedinců vyvolat závažnou alergickou reakci. Jedinci alergičtí na arašídy nebo sóju nesmí tento přípravek užívat.

Příbalový léták