Dr.Weiss HerbalMed Medical Antivirus—20 pastilek

Zdravotnický prostředek

Účinnost pastilek HERBALMED® Medical zaručuje unikátní kombinace a koncentrace extraktů z léčivých bylin. Díky zvolené kombinaci, koncentraci a vzájemně se podporujícím účinkům jednotlivých složek mají tyto pastilky nejvyšší přírodní účinnost.

Cena vč. DPH
135 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3166866 | Zbozi: 18119866

Popis produktu

Učinnost pastilek HERBALMED© Medical zaručuje unikátní kombinace a koncentrace extraktů z léčivých bylin. Díky zvolené kombinaci, koncentraci a vzájemně se podporujícím účinkům jednotlivých složek mají tyto pastilky nejvyšší přírodní účinnost.

Užití

Pastilky HERBALMED© Medical vytváří v krku na povrchu sliznice ochranný film, který chrání sliznici před patogeny a udržuje ji mikrobiálně čistou, působí antioxidačně, zklidňuje podrážděnou, zapálenou sliznici a aktivuje přirozené protizánětlivé, regenerační mechanismy. Tímto lokálním účinkem na povrchu sliznice tlumí pálení a bolest v krku, tlumí kašel a omezují zahlenění horních cest dýchacích.
Zdravotnický prostředek.

Dávkování

Každé 2—3 hodiny nechejte volně rozpustit v ústech 1 pastilku.
Pastilky se nemají žvýkat ani polykat.
Nepřekročte dávku 10 pastilek denně.
Děti od 3 do 12 let užívají maximálně 5 pastilek denně. Podávejte pouze dětem, které zvládnou pastilky bezpečně vycucat.

Příznaky

Kdy je vhodné pastilky HERBALMEDS Medical užívat?
Pastilky HERBALMED© Medical jsou vhodné zejména v případech: - Dráždění ke kašli a chrapotu různého původu, - bolesti a pálení v krku.
Pastilky HERBALMED© Medical je vhodné užívat také preventivně v případech: - Vysychání sliznice hrdla působením suchého vzduchu (vytápěné místnosti, klimatizace, ventilátory, při sportu apod.) - hlasivky citlivé na dráždivé vlivy a při častém vystavení škodlivým vlivům (tabákový kouř, jemný prach apod.)

Fakta

Pastilky HERBALMED© Medical se nesmí užívat při přecitlivělosti na některou z látek, které obsahuje.
Pastilky HERBALMED© Medical mohou užívat těhotné a kojící ženy.
Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku.
Neužívejte po uplynutí Ihůty minimální trvanlivosti.
Ukládejte mimo dosah dětí!
V případě potíží se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.
Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě 15-25 *C v původním obalu.
Chraňte před přímým slunečním zářením, mrazem a vysokými teplotami.

Složení

1 pastilka obsahuje 100 mg vodného extraktu lišejníku islandského, 20 mg vodného extraktu světlíku lékařského, 20 mg vodného extraktu proskurníku lékařského, 50 mg vitaminu C.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták