Zyrtec 10mg/ml—kapky 20 ml

Humánní léčivý přípravek

Zyrtec se u dospělých a u dětí od 2 let věku používá pro zmírnění nosních a očních příznaků sezónní a celoroční alergické rýmy; zmírnění příznaků chronické kopřivky nejasného původu (chronické idiopatické urtikarie). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
214 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594013101356 | Zbozi: 18102214

Popis produktu

Zyrtec se u dospělých a u dětí od 2 let věku používá pro zmírnění nosních a očních příznaků sezónní a celoroční alergické rýmy; zmírnění příznaků chronické kopřivky nejasného původu (chronické idiopatické urtikarie). Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Cetirizini dihydrochloridum

Užití

Léčivou látkou přípravku Zyrtec je cetirizin dihydrochlorid. Zyrtec je přípravek proti alergiím. U dospělých a dětských pacientů ve věku 2 let a starších: - cetirizin je indikován pro zmírnění nosních a očních symptomů sezónní a celoroční alergické rinitidy. - cetirizin je indikován pro zmírnění symptomů chronické idiopatické urtikarie.
Roztok se podává perorálně — buď nakapaný na lžičku, nebo zředěný ve sklenici vody. V případě, že se používá naředěný roztok, je zvláště u dětí důležité naředit kapky pouze takovým množstvím vody, aby mohl pacient vypít (spolknout) celkový objem roztoku najednou. Naředěný roztok se užívá ihned.

Příbalový léták