VitaHarmony Ženšen 1000mg—90 tablet

Ženšen patří mezi přírodní adaptogeny, což jsou látky, které podporují odolnost organismu proti stresovým situacím. Právě proto se ženšen doporučuje při fyzické i psychické námaze, při rekonvalescenci, dlouhodobé nemoci nebo stresové zátěži.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3745370 | Zbozi: 18129995

Popis produktu

Zenšen patří mezi přírodní adaptogeny, což jsou látky, které podporují odolnost organismu proti stresovým situacím. Právě proto se ženšen doporučuje při fyzické i psychické námaze, při rekonvalescenci, dlouhodobé nemoci nebo stresové zátěži.

Účinné látky

ženšen

Užití

Ženšen patří mezi nejznámější léčivé rostliny na světě. Využívá se především jeho kořen, který obsahuje nejvyšší koncentraci účinných látek. Zenšen podporuje duševní i fyzické zdraví, posiluje paměť, koncentraci a vitalitu a přispívá k osvěžení organismu.
Pravidelné užívání ženšenu napomáhá eliminovat stresové situace a únavu, podporuje krevní oběh a sexuální zdraví a stimuluje přirozenou obranyschopnost organismu. Široké využití ženšenu vychází z tradiční čínské medicíny, kde byl hojně využíván již od pradávna. Ženšen se lidově označuje jako lidský kořen nebo kořen dlouhověkosti.

Dávkování

1 tableta denně

Složení

Obsah v 1 tabletě: ženšen 1000 mg složení: extrakt z kořene panax ginseng
Plnidla: hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, maltodextrin, stabilizátor: polydextróza, pojivo: mikrokrystalická celulóza, látka protispékavá, plnidlo: stearan hořečnatý, potah: hydroxypropylmethylcelulóza, triethylcitrát.
Údaje o firmě http://vitaminy-mineraly.cz/ http://www.vitaharmony.cz/

Příbalový léták