Uniospharma B komplex+pivovarské kvasnice—90 tablet

Výtečná kombinace 8-mi vitamínů skupiny B a pivovarských kvasnic podporuje celou řadu životních funkcí. Například přispívají k normální funkci nervové soustavy, ke snížení míry únavy a vyčerpanosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2898774 | Zbozi: 18114589

Popis produktu

Výtečná kombinace 8-mi vitamínů skupiny B a pivovarských kvasnic podporuje celou řadu životních funkcí. Například přispívají k normální funkci nervové soustavy, ke snížení míry únavy a vyčerpanosti.

Užití

Výtečná kombinace 8-mi vitamínů skupiny B a pivovarských kvasnic podporuje celou řadu životních funkcí. Například vitamíny B6, B12, thiamin, riboflavin, niacin a biotin přispívají k normální funkci nervové soustavy. Ke snížení míry únavy a vyčerpanosti přispívají vitamíny B6, B12, riboflavin, niacin, biotin, kyselina pantothenová a folát. Pro udržení normálního stavu pokožky přispívají riboflavin, niacin a biotin. K normální tvorbě červených krvinek přispívá vitamín B6 a riboflavin, k udržení normálního stavu sliznic přispívají riboflavin, niacin a biotin. Mnohé z těchto vitamínů jsou obsaženy právě v pivovarských kvasnicích.

Dávkování

1- 3 tablety denně.

Složení

Pivovarské kvasnice (lepek), stabilizátor: mikrokrystalická celulóza, nosič: fosforečnan vápenatý, niacin (nikotinamid), Ca-pantothenát (pantothenát vápenatý), nosič: stearan hořečnatý, vitamin B12 (kyanokobalamin 0,1 %), zahušťovadlo: oxid křemičitý, vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B1 (thiamin hydrochlorid), vitamin B2 (riboflavin), kyselina listová (folát), biotin (D-biotin).
Údaje o firmě
Společnost Unios Pharma s.r.o. působí v oboru potravinových doplňků již více než 25let.
Za tuto dobu uvedla na trh desítky velice kvalitních přípravků a jejich počet neustále narůstá. Široký sortiment zahrnuje vitamíny, minerály, rostlinné extrakty, jedlé a kosmetické oleje, ale i ultrazvukové gely. Obliba a důvěra zákazníků v tyto přípravky je pro firmu velice důležitá a nejen z tohoto důvodu je neustále zvyšován přísný dohled na kvalitu použitých surovin a na výrobu samotnou.
Výroba a balení probíhají podle schválených evropských norem. Je uplatňován vnitřní systém jakosti a kontroly kritických bodů HACCP. Složení a účinky každého přípravku jsou konzultovány s příslušnými odborníky, aby odpovídaly požadavkům na zdravou výživu naší populace.
Firma též získala certifikaci na výrobu přípravků v BIO kvalitě. přijatelné ceny.
Veškeré produkty najdete ve vybraných lékárnách, v prodejnách se zdravou výživou, u internetových prodejců nebo si je lze snadno objednat na www.uniospharma.cz .

Příbalový léták