Jamieson Vitamín B12 metylkobalamín 250 ?g—100 tablet

Vitamín B12 přispívá k optimálnímu energetickému metabolismu, ke správné činnosti nervové soustavy, normální funkci imunitního systému, normálnímu metabolismu homocysteinu a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Cena vč. DPH
259 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3031995 | Zbozi: 18127109

Popis produktu

Vitamín B12 přispívá k optimálnímu energetickému metabolismu, ke správné činnosti nervové soustavy, normální funkci imunitního systému, normálnímu metabolismu homocysteinu a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Účinné látky

Vitamín B12

Užití

Vitamín B12 přispívá k optimálnímu energetickému metabolismu, ke správné činnosti nervové soustavy, normální funkci imunitního systému, normálnímu metabolismu homocysteinu a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Přispívá k správné tvorbě červených krvinek a podílí se na procesu dělení buněk.

Dávkování

Dospělí: 1 tableta denně s jídlem.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Složení

Celulóza (zvlhčovadlo), fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), rostlinný stearan hořečnatý (lešticí látka), oxid křemičitý (protihrudkující látka), maltodextrin (objemové činidlo), arabská guma (nosič), rostlinná šťáva (barvivo), kyselina citronová (regulátor kyselosti).
Každá tableta obsahuje:
Vitamín B12 (metylkobalamín) ................- 250 ug 10 000 % Referenční hodnoty příjmu
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták