Jamieson Vitamíny B6, B12 a kyselina listová—110 tablet

Antihomocysteinová formule. Vitamín B6 a kyselina listová přispívají k normálnímu metabolismu homonysteinu.

Cena vč. DPH
180 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3032001 | Zbozi: 18107108

Popis produktu

Antihomocysteinová formule. Vitamín B6 a kyselina listová přispívají k normálnímu metabolismu homonysteinu.

Užití

Antihomocysteinová formule. Vitamín B6 akyselina listová přispívají k normálnímu metabolismu homocysteinu. Vitamín B12 přispívá k optimální tvorbě červených krvinek a k normální funkci imunitního systému. Kyselina listová přispívá k správné krvetvorbě, k psychické činnosti a k funkci imunitního systému.

Dávkování

Dospělí: 1 tableta denně.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Složení

rostlinný steran hořečnatý; oxid křemičitý (leštící látka), rozpustná celulóza (emulgátor), karnaubský vosk (leštící látka).
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták