Müsli srdcem Malina&Belg.čokoláda—250 g

Spékaná bezlepková granola bez palmového oleje a konzervantů. Lyofilizované maliny v kombinaci s belgickou čokoládou jsme dochutili plátky kokosu, kakaovým máslem a medem. Müsli srdcem je vyráběné ručně v České republice z poctivých surovin.

Cena vč. DPH
109 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks

PDK: 3916781 | Zbozi: 18136472

Popis produktu

Spékaná bezlepková granola bez palmového oleje a konzervantů. Lyofilizované maliny v kombinaci s belgickou čokoládou jsme dochutili plátky kokosu, kakaovým máslem a medem. Můsli srdcem je vyráběné ručně v České republice z poctivých surovin.

Užití

Můsli srdcem má skvělou chuť, je vyrobeno z poctivých surovin a neobsahuje žádné náhražky. Spékaná granola je skvělou snídaní, svačinou a zdrojem energie na celý den.
Můsli srdcem je ručně míchané, s láskou spékané a pečlivě balené. Chuť spékaného můsli jsme dochutili plátky kokosu a kakaovým máslem pro ještě výraznější chuť.
Základem granoly jsou bezlepkové ovesné vločky, lyofilizované maliny a kvalitní belgická čokoláda.

Dávkování

Smíchejte 25 - 30g směsi (jedna porce) s oblíbeným nápojem. Můsli je ideální zalité mlékem nebo rostlinným nápojem. Skvěle se také hodí k jogurtu nebo kefiru.

Složení

Bezlepkové instantní ovesné vločky, kokosové | plátky, med, cukr třtinový, jablečno-višňový koncentrát 6 % (jablečný koncentrát, višňový koncentrát), pufovaná rýže, belgická čokoláda 5 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, přírodní vanilkové aroma, emulgátor: slunečnicový lecitin), alkalizovaný kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, řepkový olej, lyofilizované maliny 3 %, kakaové máslo.
Údaje o firmě
TOPNATUR s.r.o.
Wwww.topnatur.cz

Příbalový léták