Sunárek Bio křupky Party mix—90 g

Sunárek BIO Party mix je směs BIO extrudovaných křupek: mrkvová kolečka, hráškové lusky, čočkové prstýnky. Obilná výživa pro malé děti, od ukončeného 12.měsíce. Trvanlivé pečivo.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3845147 | Zbozi: 18132770

Popis produktu

Sunárek BIO Party mix je směs BIO extrudovaných křupek: mrkvová kolečka, hráškové lusky, čočkové prstýnky. Obilná výživa pro malé děti, od ukončeného 12.měsíce.
Trvanlivé pečivo.

Užití

Sunárek BIO Party mix je skvělým zpestřením jídelníčku malých dětí od ukončeného 12 měsíce věku. Velikost a tvar je přizpůsoben dětským ručičkám, dítě je snadno uchopí a rozvíjí tak svoji zručnost i samostatnost při jídle. Chutná a výživná alternativa svačinky.
Sunárek BIO Party mix je vyroben z BIO surovin a je obohacen vitaminem B1 bez dalších přísad. Nepřidáváme dokonce ani cukr a sůl. - v BIO kvalitě - bez lepku - bez přídavku cukrů * - bez přídavku soli ** - bez konzervačních látek *** - bez aromat a barviv *** * Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry. ** Sůl je v potravině obsažena výhradně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku. *** Podle zákona.

Dávkování

Výrobek je určen k okamžité konzumaci. Po otevření ihned spotřebujte. Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru a vleže. (Nebezpečí vdechnutí výrobku.)
Údaje o firmě
Www.sunar.cz

Příbalový léták