Sunar Jahodová srdíčka—50g

Jahodová srdíčka z kukuřice a rýže pro první zoubky. Pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od dokončeného 12. měsíce věku. Přirozená chuť - Vybrané cereálie - Přírodní suroviny - Vitaminy a vápník. Extrudovaný výrobek.

Cena vč. DPH
43 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3014645 | Zbozi: 18106530

Popis produktu

Jahodová srdíčka z kukuřice a rýže pro první zoubky. Pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od dokončeného 12. měsíce věku. Přirozená chuť - Vybrané cereálie -
Přírodní suroviny - Vitaminy a vápník. Extrudovaný výrobek.

Užití

Jediné snacky od ukončeného 12. měsíce ve vysoké kvalitě odpovídající přísným požadavkům na dětskou výživu dětí do 3 let. Sunar srdíčka s jahodovou příchutí jsou skvělým obohacením jídelníčku malých dětí. Jsou vyrobeny z pečlivě vybrané a vysoce kvalitní kukuřičné a rýžové mouky, jsou tedy bezlepkové.
Sunar srdíčka s jahodovou příchutí jsou obohaceny o významné vitaminy skupiny B, vitamin C a vápník. Vápník je pro děti velmi důležitý, jelikož je potřebný pro normální růst a vývin kostí. 1 porce snacků Sunar srdíčka s jahodovou příchutí — 20 g (cca 40 snacků) obsahuje 89 mg vápníku, což představuje asi 22% referenční hodnoty. Velikost a tvar snacků je přizpůsoben malým dětským ručičkám, snadno se uchopí a tak se při jejich konzumaci rozvíjí i motorické schopnosti — zručnost a koordinace pohybů. Zároveň pomáhají učit děti lépe konzumovat a žvýkat větší kousky. Konzumace se tak stává pro děti zábavou.

Dávkování

Sunar srdíčka je možné konzumovat jako chutnou svačinku kdykoli během dne.

Fakta

Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru. Nebezpečí vdechnutí výrobku.

Složení

Kukuřičná mouka hladká 50%, rýžová mouka 25%, cukr, minerální látky (uhličitan vápenatý), jahodové aroma, vitaminy (biotin, thiamin - vitamin B1, B6, riboflavin - B2, C, kyselina listová, niacin, E, B12, kyselina pantothenová),zeleninové a ovocné koncentráty (mrkev, černý rybíz). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.
Údaje o firmě
Www.sunar.cz

Příbalový léták