Hami Safari dětské sušenky—180 g

Dětské sušenky s 6 druhy obilnin, určené pro děti od 6. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Cena vč. DPH
80 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks


PDK: 8590340103209 | Zbozi: 18102796

Popis produktu

Dětské sušenky s 6 druhy obilnin, určené pro děti od 6. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Účinné látky

Obilniny

Užití

Bohatý zdroj energie ze 6 obilovin, obsahují vitaminy, minerály, které jsou potřebné pro zdravý růst a vývoj dítěte.
Unikátní tvar sušenek - speciálně vyvinut pro malou dětskou ruku. Dítě se učí uchopování předmětů a učí se jíst samo, navíc se masírují dásně, což podporuje lepší prořezávání zubů.
Konzistence a lehká textura umožňují snadnou rozpustnost v ústech.

Dávkování

Bez omezení.

Kontraindikace

Není vhodné pro pacienty s bezlepkovou dietou.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Uchovávejte v suchu.

Poznámka

Nutricia je předním výrobcem kojenecké, dětské a enterální výživy. Na českém trhu působí od roku 1992 a zákazníkům nabízí kompletní sortiment kojeneckých mlék, dětských kaší, ovocných a masozeleninových přesnídávek, ovocných a instantních nápojů.
Víme, že děti potřebují především lásku. Proto pro ně s láskou připravujeme výrobky dětské a kojenecké výživy, které jim dávají vše, co potřebují pro zdravý růst a radostný start do života. Přejeme si, aby si rodiče mohli být zcela jistí, že svému děťátku dávají jen to nejlepší a nejzdravější. Věnujeme mimořádnou péči výběru surovin a průběžným kontrolám kvality. Celý sortiment Hami samozřejmě splňuje všechny přísné normy kojenecké a dětské výživy. S ohledem na možný obsah škodlivin jsou proto jídla Hami pediatr potvrdí, že příkrmy Hami jsou kompletní, dobře stravitelná jídla vyrobená bez konzervačních látek, umělých barviv a aromat. Mají tak vyvážené složení jednotlivých surovin, že jsou schválena Českou pediatrickou společností jako vhodná pro kojence a děti. S Hami si můžete být jistá, že svému dítěti dáváte vše potřebné pro zdravý vývoj.

Složení

Obilné mouky 60 % (pšenice, kukuřice, oves, ječmen, žito, rýže), cukr, sušené odtučněné mléko, rostlinný tuk, kypřicí látky (uhličitan sodný, uhličitan amonný), uhličitan vápenatý, sůl, aroma vanilin, dextróza, mléčnan železnatý, směs vitaminů (niacin, D-pantothenát vápenatý, vit. B1, B6, B2).
Údaje o firmě www.mojedite.cz

Příbalový léták