Sunar Expert AR & COMFORT—1700 g

Počáteční mléčná kojenecká výživa určená pro dětí, které trpí buď ublinkáváním nebo mají zácpu, případně se u nich vyskytují oba problémy. Pro kojence od narození.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3540425 | Zbozi: 18123299

Popis produktu

Počáteční mléčná kojenecká výživa určená pro dětí, které trpí buď ublinkáváním nebo mají zácpu, případně se u nich vyskytují oba problémy. Pro kojence od narození.

Užití

Sunar Expert 1 AR / COMFORT je potravina určená k dietnímu postupu při drobném ublinkávání a zácpě. Obsahuje speciální účinnou látku karubin, získávanou ze semen svatojánského chleba, která přispívá k zahuštění obsahu žaludku a tím i snížení výskytu ublinkávání. Rovněž obsahuje unikátní tukovou složku a galaktooligosacharidy (GOS).
Sunar Expert 1 AR / COMFORT obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán. Se Sunarem nemusíte dělat žádné kompromisy a vaše děti ho budou milovat.
GALAKTOOLIGOSACHARIDY (GOS): Napodobují funkci galaktooligosacharidů v mateřském mléku a jsou využívány střevní mikroflórou.
DHA a ARA: Jsou přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus nepostradatelné. Proto by měly být dle doporučení odborníků na výživu přijímány stravou.
NUKLEOTIDY: Jsou přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus nepostradatelné. Proto by měly být dle doporučení odborníků na výživu přijímány stravou.

Dávkování

Na 100ml obnoveného mléka rozpusťte 3 zarovnané odměrky prášku (plná odměrka obsahuje 4,3g Sunar Expert AR/COMFORT) v 90ml pitné vody, vhodné pro kojence, převařené a zchlazené na 40"C.
Konkrétní doporučené dávkování je uvedeno v tabulce na obale přípravku.
Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Při přípravě používejte pouze přiloženou odměrku. Neměňte poměr prášku a vody.
Pro každé krmení používejte vždy čerstvě namíchanou porci. Nespotřebovanou porci neuchovávejte a znovu nepodávejte. Připravené mléko ihned spotřebujte - nejdéle do 1 hodiny po přípravě.

Poznámka

Důležité upozornění: Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Sunar
Expert 1 AR/COMFORT je nutričně kompletní kojenecká výživa vhodná jako jediný zdroj výživy pro kojence od narození, pokud nemohou být kojení. Sunar Expert 1
AR/COMFORT používejte pouze pod lékařským dohledem.

Příbalový léták