Nutrilon Advanced 1—800 g

Počáteční kojenecké mléko pro děti ve věku 0 – 6 měsíců. Naše patentovaná receptura, bez palmového oleje.

Cena vč. DPH
479 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4642295 | Zbozi: 18146251

Popis produktu

Počáteční kojenecké mléko pro děti ve věku — 6 měsíců. Naše patentovaná receptura, bez palmového oleje.

Užití

Inspirováni našimi vědeckými objevy jsme vytvořili recepturu speciálně přizpůsobenou výživovým potřebám vašeho dítěte.
Výživově kompletní receptura“
DHA (Omega-3)**
Bez palmového oleje
Počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku *Jak požadují právní předpisy pro počáteční kojeneckou výživu. "Obsahuje DHA (jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu).

Dávkování

Věk dítěte - Min. počet doporučených dávek na den 0.-1. uk. měsíc: 6 x 100 ml mléka 1.-2. uk. měsíc: 6 x 133 ml mléka 2.-3. uk. měsíc: 5 x 166 ml mléka 4.-5. uk. měsíc: 5 x 200 ml mléka 6 měsíců: 5 x 233 ml mléka
Příprava jedné dávky:
Voda - Počet zarovnaných odměrek - Výsledná dávka mléka 90 ml vody + 3 odměrky = 100 ml mléka 120 ml vody + 4 odměrky = 133 ml mléka 150 ml vody + 5 odměrek = 166 ml mléka 180 ml vody + 6 odměrek = 200 ml mléka 210 ml vody + 7 odměrek = 233 ml mléka

Fakta

Návod na přípravu: 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu. 3. Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Uzavřete lahev a 10 sekund ji důkladně protřepejte ve svislé poloze. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
Uchovávání:
Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uschovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.
Důležité rady: Připravenou stravu spotřebujte do dvou hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte stravu v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním.
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25 *C, ne v ledničce)

Poznámka

Důležité upozornění: Pro výživu novorozenců a kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Nutrilon Advanced 1 počáteční mléko by mělo být používáno na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Výrobek je určený pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být kojeni. Je vhodný pro výživu kojenců během prvních měsíců života až do doby zavedení vhodných příkrmů. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení.
Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy.

Složení

Alergeny: mléko, sója, ryby
Údaje o firmě
Kontaktujte nás
Potřebujete poradit? © Nutriklub vám jako jediný nabízí komplexní poradenství přizpůsobené vašim potřebám. Naše odborníky můžete kontaktovat zdarma 5 dní v týdnu.
E-mail: info Anutriklub.cz
Wwww.nutriklub.cz
Bezplatná infolinka - tel. 800 110 000
Po-Pá 8:30-16:00
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov

Příbalový léták