Sunar Complex 1—600 g - SLEVA - Expirace 5.6.24 (běžná cena 401,- Kč) - poslední 2 kusy

Sunar complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť.

Cena vč. DPH
329 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3928836 | Zbozi: 18135273

Popis produktu

Sunar complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť.

Užití

Sunar complex 1 je výrobek počáteční sušené kojenecké mléčné výživy. Je určen pro výživu kojenců od narození v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni.
Důležité upozornění:
Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Dříve, než se rozhodnete používat náhradní mléčnou výživu, poraďte se s dětským lékařem. Sunar complex 1 jako náhradu za kojení používejte pouze na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě. Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě.

Dávkování

Na 100ml obnoveného mléka rozmíchejte 3 zarovnané odměrky v 90ml převařené pitné vody. Plná odměrka obsahuje 4,7g Sunaru complex 1 a odpovídá 97,5kJ (23,3 kcal). Při přípravě použijte přiloženou odměrku. Neměňte poměr prášku a vody. Potravina pro zvláštní výživu.

Složení

Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), rostlinné oleje včetně strukturovaného rostlinného oleje (palmový, slunečnicový, řepkový, olej z Mortierella alpina), syrovátková bílkovina (z mléka), mléčný tuk, galaktooligosacharidy (z mléčného cukru), chlorid hořečnatý, rybí olej, emulgátor: sójový lecitin, orthofosforečnan © vápenatý, citronan sodný, kyselina
L-askorbová, draselná sůl kyseliny citronové, uhličitan vápenatý, síran hořečnatý, hydroxid vápenatý, chlorid sodný, taurin, chlorid cholinu, L-askorbylpalmitan, inositol, síran železnatý, sodná sůl cytidin 5'-monofosfátu, síran zinečnatý, sodná sůl uridin 5'-monofosfátu, L-karnitin, sodná sůl adenosin 5'-monofosfátu, sodná sůl guanosin 5'-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, sodná sůl inosin 5'-monofosfátu, nikotinamid,
D-alfa tokoferol, síran měďnatý, riboflavin, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, retinylacetát, jodid draselný, kyselina listová, síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin.
Údaje o firmě https://www.sunar.cz/kojenecka-mleka-complex

Příbalový léták