Sunar Premium 1—700g

Výrobek počáteční kojenecké mléčné výživy, vyvinutý po více než 80 letech výzkumu. Je určen pro výživu kojenců od narození v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce.

Cena vč. DPH
501 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4611852 | Zbozi: 18146841

Popis produktu

Výrobek počáteční kojenecké mléčné výživy, vyvinutý po více než 80 letech výzkumu.
Je určen pro výživu kojenců od narození v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce.

Užití

Sunar Premium se vyznačuje jedinečným složením, které je inspirováno složením mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce. Sunar podle vzoru mateřského mléka obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán. Se Sunarem Premium nemusíte dělat kompromisy a vaše děti ho budou milovat.

Dávkování

Na 100 ml obnoveného mléka použijte 90ml převařené vody a 3 zarovnané odměrky (13g prášku) Sunaru Premium 1. Plná odměrka obsahuje 4,3g Sunaru Premium 1 a odpovídá 92 kJ (21,9 kcal).
Počet mléčných dávek se liší podle věku dítěte, dávkovací tabulka je uvedena na obale.
Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci.

Fakta

Tato receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, s nemocnicemi a univerzitami.

Poznámka

Sunar Premium nabízí kompletní řadu kojenecké a batolecí mléčné výživy. Od ukončeného 6.měsíce doporučujeme přejít na Sunar Premium 2.

Složení

Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), smetana (obsahuje mléčný tuk), slunečnicový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny bohatý na mléčný tuk (obsahuje bílkovinovou membránu mléčného tuku MFGM, fosfolipidy, gangliosidy, glykoproteiny), řepkový olej, kokosový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (a mléka), rybí olej, citronan draselný, cholin-chlorid, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecithin), olej z Mortierella alpina, vápenaté soli kyseliny fosforečné, L-askorbát sodný, taurin, chlorid hořečnatý, inositol, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, D-alfa tokoferol, síran zinečnatý, L-karnitin, nikotinamid, cytidin 5'-monofosfát, D-pantothenát vápenatý, uridin 5 -monofosforečnan, síran měďnatý, adenosin 5“-monofosforečnan, retiny| palmitát, guanosin 5-monofosforečnan, inosin 5 -monofosforečnan, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, jodid draselný, kyselina listová, seleničitan sodný, síran manganatý, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Více o složení a produktech značky Sunar najdete na naší infolince nebo webových stránkách: tel: 800 201 102 e-mail: sunarWÝsunar.cz
Www.sunar.cz

Příbalový léták