Hami 1—600g

Počáteční kojenecké mléko Hami 1 je určené pro miminka již od narození až do 6 měsíců věku. Mléko obsahuje omega 3 mastnou kyselinu DHA a laktózu, která je jediným zdrojem cukru. Neobsahuje palmový olej. Obsahuje DHA dle legislativy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 4709763 | Zbozi: 18147632

Popis produktu

Počáteční kojenecké mléko Hami 1 je určené pro miminka již od narození až do 6 měsíců věku. Mléko obsahuje omega 3 mastnou kyselinu DHA a laktózu, která je jediným zdrojem cukru. Neobsahuje palmový olej. Obsahuje DHA dle legislativy.

Užití

Když je naše miminko konečně s námi, je to ten nejkrásnější okamžik. Je to radost celé rodiny, které záleží na tom, aby bylo děťátko spokojené. Nejlepší výživou je pro něj mateřské mléko, které má optimální složení všech potřebných živin.
Pokud z jakéhokoliv důvodu nemůžete plně kojit, netrapte se. Po poradě s pediatrem můžete použít počáteční mléko Hami 1, které je určené pro miminka již od narození do 6 měsíců věku.
Počáteční mléko Hami 1
MA: - omega 3 mastnou kyselinu DHA* - pouze laktózu, která je jediným zdrojem cukru.
NEMÁ: - palmový olej - konzervanty - umělá aromata1. 1tak jako všechna kojenecká a dětská výživa dle požadavků legislativy. *Obsahuje DHA (jak požadují právní předpisy pro veškerou kojenecku výživu).

Dávkování

100 ml počátečního mléka Hami 1 ( 90ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky prášku) = 276 kJ (66 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,5 g prášku
Přesné množství mléka pro vaše děťátko vám poradí pediatr.
Návod na přípravu výživy 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40"C. 2. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve nebo hrnečku. 3. Do vody přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože.
Důkladně směs v hmečku promíchejte. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.

Fakta

Uchovávání:
Po každém použití obal pečlivě uzavřete. Uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Spotřebujte do 1 měsíce od otevření.
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25 *C, ne v ledničce). - Mléko spotřebujte do 2 hodin od jeho přípravy. Nedopitou výživu zlikvidujte. - Neohřívejte v mikrovlnné troubě, nerovnoměrné ohřátí může způsobit opaření. - Nikdy nepřidávejte více odměrek, než je uvedeno v návodu, ani cokoli jiného.

Poznámka

Důležité upozornění:
Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Hami 1 počáteční mléko by mělo být používáno na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Výrobek je určený pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být kojeni. Je vhodný pro výživu kojenců během prvních měsíců života až do doby zavedení vhodných příkrmů. Vyvarujte se dlouhému kontaktu mléčné výživy se zoubky - zvyšuje riziko výskytu zubního kazu. Pečujte pravidelně o zoubky dítěte, zejména před spaním. Požádejte o radu zubního lékaře. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu ma přípravu i uvedených doporučení. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let věku a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy.

Složení

Údaje o firmě
Danone a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov www.klubmaminek.cz infoaklubmaminek.cz
Bezplatná infolinka Po-Pá (8:30-16:00): 800 500 700

Příbalový léták