Nutrilon 1 Alergy Care Syneo—450g

Humánní léčivý přípravek

Nutrilon® Allergy Care SYNEO: Potravina pro zvláštní lékařské účely v prášku, od narození, při alergii na bílkovinu kravského mléka. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
509 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3786267 | Zbozi: 18145040

Popis produktu

Nutriloné Allergy Care SYNEO: Potravina pro zvláštní lékařské účely v prášku, od narození, při alergii na bílkovinu kravského mléka. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Expert na výživu dětí v raném věku
Alergie je přehnaná reakce imunitního systému na složky obsažené v potravinách nebo v okolním prostředí. Alergie na bílkovinu kravského mléka je jednou z nejčastějších alergií u kojenců a souvisí s imunitní reakcí na bílkovinu obsaženou v kravském mléce.
Se 120ti letou odborností společnosti NUTRICIA ve výživě dětí raného věku prováděl náš profesionální tým více než 500 vědců a expertů 40 let intenzivní výzkum.
Díky našemu výzkumu jsme vyvinuli unikátní kojenecké mléko Nutrilon Allergy Care
SYNEO (TM),které je určené k dietnímu postupu při alergii na bílkovinu kravského mléka.

Složení

Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (z mléka), maltodextrin, rostlinné oleje (palmový, kokosový, řepkový, slunečnicový), galaktooligosacharidy (z mléka) 9,5 %, fosforečnan vápenatý, emulgátory (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou citrónovou), fruktooligosacharidy 0,6 %, rybí olej, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, cholin chlorid, citran draselný, chlorid sodný, chlorid hořečnatý, L-thyrosin, kyselina
L-askorbová, inositol, hydrogenfosforečnan © hořečnatý, taurin, L-askorban © sodný,
Bifidobacterium breve M-16V, síran zinečnatý, L-karnitin, síran železnatý, DL-tokoferyl acetát, sodná sůl uridin 5'-monofosfátu, cytidin 5'-monofosfát, D-pantothenát vápenatý, adenosin 5'-monofosfát, sodná sůl inosin 5'-monofosfátu, nikotinamid, sodná sůl guanosin 5 -monofosfátu, síran měďnatý, DL- -tokoferol, retinyl palmitát, riboflavin, thiamin hydrochlorid, pyridoxin © hydrochlorid, síran © manganatý, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), retinyl acetát, seleničitan sodný, fytomenadion,
D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Kontaktujte nás
Potřebujete poradit? © Nutriklub vám jako jediný nabízí komplexní poradenství přizpůsobené vašim potřebám. Naše dětské sestry, nutriční terapeutky a porodní asistentky s dlouholetou praxí můžete kontaktovat zdarma 5 dní v týdnu.
E-mail: infoAnutriklub.cz www.nutriklub.cz
FB Nutrilon Česká republika

Dávkování

Doporučené dávkování (pokud dětský lékař neurčí jinak):
Věk dítěte / min. počet dávek na 24 h 0-1. uk. měsíc / 6 x 100-133 ml mléka 2.-3. uk. měsíc / 5 x 166 ml mléka 4.- 5. uk. měsíc / 5 x 200 ml mléka 6. měsíc / 5 x 233 ml mléka
Příprava jedné dávky mléka / Voda / Počet odměrek 100 ml/ 90 ml/3 133 ml/ 120 ml/ 4 166 ml / 150 ml/ 5 200 ml / 180 ml/ 6 233 ml/ 210 ml/7 100 ml Nutrilon 1 Allergy Care SYNEO (TM) = 276 kJ (66 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,6 g sušeného přípravku.
Používejte pouze originální odměrku.

Kontraindikace

Tento produkt by neměl být užíván předčasně narozenými dětmi nebo kojenci s poruchou imunity.

Fakta

Návod na přípravu výživy 1. Umyjte si ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. 2. Převařte kojeneckou vodu, nechte ji vychladnout. Pro zachování příznivých účinků probiotik Bifidobacterium breve dodržujte při přípravě striktně teplotu převařené vody maximálně do 40"C. 3. Vodu vlijte do vysterilizované láhve. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. Prášek do vody přidejte pomocí přiložené odměrky. Prášek v odměrce nestlačujte.
Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 5. Uzavřete láhev a důkladně ji protřepte (min. 10 vteřin), než se prášek rozpustí.
Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. Chuť je vzhledem k obsahu hydrolyzované bílkoviny mírně nahořklá.
Uchovávání:
Po každém použití obal pečlivě uzavřete. Uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Spotřebujte do 1 měsíce od otevření

Poznámka

Důležité upozornění:
Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Nutrilon (R) 1 Allergy Care SYNEO (R) je nutričně kompletní kojenecká výživa vhodná jako jediný zdroj výživy pro kojence od narození, pokud nemohou být kojeni. Výrobek je možné používat jen pod lékařským dohledem. Připravenou stravu spotřebujte do dvou hodin. Nespotřebovanou stravu zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, může dojít k opaření dítěte. Pro zachování příznivých účinků Bifidobacterium Breve dodržujte při přípravě striktně teplotu převařené vody do 40"C. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním. Jakékoliv pochyby a dotazy konzultujte se svým ošetřujícím lékařem.

Příbalový léták