Sunar Complex 5—600 g (nový)

Sunar Complex 5 je rozpustný mléčný nápoj v prášku obohacený o důležité vitaminy a minerální látky, aby vyhovoval výživovým potřebám dětí této věkové kategorie. Obsahuje např. vitaminy C, D, vápník, kys. listovou, zinek nebo železo. Bez palmového oleje.

Cena vč. DPH
279 Kč
348 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3932929 | Zbozi: 18136257

Popis produktu

Sunar Complex 5 je rozpustný mléčný nápoj v prášku obohacený o důležité vitaminy a minerální látky, aby vyhovoval výživovým potřebám dětí této věkové kategorie. Obsahuje např. vitaminy C, D, vápník, kys. listovou, zinek nebo železo. Bez palmového oleje.

Užití

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. naše unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť, a proto je dětmi velmi dobře přijímán.
Sunar Complex 5 je rozpustný mléčný nápoj v prášku obohacený o důležité vitaminy a minerální látky tak, aby vyhovoval výživovým potřebám dětí této věkové kategorie. Je vhodným doplněním pevné stravy pro děti až do předškolního věku. - Vápník a vitamin D jsou potřebné pro normální růst a vývoj kostí u dětí. - Vitaminy A, C a D přispívají k normální funkci imunitního systému. - Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť.

Dávkování

Pro přípravu 100ml obnoveného mléka smíchejte 90 ml vody se 3 odměrkami Sunaru
Complex 5. Zarovnaná odměrka obsahuje 4,4 Sunaru Complex 5 a odpovídá 87,7 kJ (20,8 kcal). Pro zdraví dětí je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Při přípravě používejte přiloženou odměrku, neměňte poměr prášku a vody.

Fakta

Další krok ve výživě - Sunar Complex 5 je zárukou vyváženého příjmu živin pro správný vývoj dítěte. Nezapomeňte dětem připravit mléčný nápoj každý den v doporučené dávce 300-500 ml. Mléčný nápoj Sunar Complex 5 můžete vašim dětem podávat až do předškolního věku.
Tato receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, nemocnicemi a univerzitami.

Složení

Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), maltodextrin, smetana (obsahuje mléčný tuk), slunečnicový olej, kokosový olej, řepkový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (Z mléka), vápenaté soli kyseliny fosforečné, citronan draselný, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecithin), chlorid hořečnatý, chlorid sodný, -askorbát sodný, rybí olej, síran železnatý, cholin chlorid, kyselina L-askorbová, L-askorbyl-6-palmitát, síran zinečnatý, L-karnitin, D-alfa tokoferol, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl-palmitát, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, jodid draselný, kyselina listová, fytomenadion, cholekalciferol, seleničitan sodný, D-biotin, síran manganatý, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Více o složení a produktech značky Sunar najdete na infolince nebo webových stránkách: tel. 800 201 102 e-mail: hero(Whero.cz
Www.sunar.cz

Příbalový léták