Sunar Complex 4—600 g (nový)

Složení batolecího mléka Sunar Complex 4 zajišťuje přísun všech základních důležitých látek a dalších doplňujících látek pro správný vývin dítěte, jako například vápník a vitamin D pro správný růst kostí. Mléčný tuk dodá mléku lahodnou chuť.

Cena vč. DPH
279 Kč
398 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3932911 | Zbozi: 18138528

Popis produktu

Složení

Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), maltodextrin, smetana (z mléka), slunečnicový olej, kokosový olej, řepkový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny, vápenaté soli kyseliny fosforečné, citronan draselný, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecithin), chlorid hořečnatý, chlorid sodný, L-askorbát sodný, rybí olej, síran železnatý, cholin chlorid, kyselina askorbová, L-askorbyl-6-palmitát, inositol, síran zinečnatý, L-karnitin, D-alfa tokoferol, | nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl palmitát, thiamin-hydrochlorid, ribovlavin, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina listová, seleničitan © sodný, © fytomenadion, | cholekalciferol, © D-biotin, © síran © manganatý, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Více o složení a produktech značky Sunar najdete na naši infolince nebo webových stránkách:
Www.sunar.cz tel.: 800 201 102 hero©Ahero.cz

Užití

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť a proto je dětmi velmi dobře přijímán. Sunar Complex 4 je určen pro výživu malých dětí od ukončeného 24. měsíce věku dítěte. Má být pouze součástí smíšené stravy. - Vápník a vitamin D jsou potřebné pro normální růst a vývoj kostí u dětí. - Vitaminy A, C a D a železo přispívají k normální funkci imunitního systému. - Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť. Díky tomu bude mít vaše dítě spokojené bříško.

Dávkování

Pro přípravu 100ml obnoveného mléka smíchejte 90 ml vody s 3 zarovnanými odměrkami
Sunaru Complex 4. Plná odměrka obsahuje 4,4 Sunaru Complex 4 a odpovídá 87,7kJ (20,8kcal ). Pro zdraví kojenců a malých dětí je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Při přípravě používejte přiloženou odměrku, neměňte poměr prášku a vody.

Fakta

Tato receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, nemocnicemi a univerzitami.

Příbalový léták