Solná mast—200 ml

Solná promašťující mast s dlouhodobějším působením pro intenzivní péči o suchou, ztvrdlou a popraskanou pokožku, vyrobená s použitím přírodní, silně mineralizované vody.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2722065 | Zbozi: 18123162

Popis produktu

Solná promašťující mast s dlouhodobějším působením pro intenzivní péči o suchou, ztvrdlou a popraskanou pokožku, vyrobená s použitím přírodní, silně mineralizované vody.

Účinné látky

Jódobromová solanka
Vazelína

Užití

Komplex minerálů důkladným prokrvením vyživuje pokožku, pomáhá jí udržovat pružnost a svěží vzhled, oddaluje její stárnutí. Zjemňuje, změkčuje a zvláčňuje tvrdou, suchou a svědivou kůži. Podporuje revitalizační procesy v kůži, urychluje zacelení drobných prasklin či oděrek, blahodárně působí při ekzémech, lupence, akné a popáleninách.
Osvědčuje se i použití při problematické a citlivé pokožce, mast výborně promašťuje, dobře se roztírá, dlouho udržuje vláčnost.

Dávkování

Mast naneste na pokožku nejlépe po umytí 2 - 3 x za den. Při použití jako noční masti aplikovat s přiměřeným předstihem kvůli dostatečnému vstřebání.

Příznaky

Suchá, citlivá, problematická pleť, ochablá pleť, akné, lupénky, ekzémy, povrchové popáleniny.

Prevence

Nemá preventivní účinky.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Lze použít i jako noční mast.

Poznámka

Jódobromová solanka se čerpá z hloubky 500-1000 m, obsahuje vápník, hořčík, sodík, draslík spolu s dalšími minerály ve formě chloridů, bromidů a jodidů.

Složení

Petrolatum, Sorbitan Oleate, Polysorbate 80, Caprylic/Capric Triglyceride, Agua, Cetearyl
Alcohol, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Magnesium Chloride, Potassium Chloride,
Magnesium Bromide, Potassium lodide, Sodium lodide, Urea, Diazolidinyl Urea, Potassium
Sorbate, Sodium Benzoate, Triethanolamine, Citric Acid.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták