Elasti-Q Original krém k prevenci strií 200 ml

Elasti-Q Original je krém k prevenci vzniku strií v období těhotenství a pro rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku v období po porodu a v šestinedělí.

Cena vč. DPH
251 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594975120365 | Zbozi: 18100679

Popis produktu

Elasti-A Original je krém k prevenci vzniku strií v období těhotenství a pro rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku v období po porodu a v šestinedělí.

Účinné látky

Elastin
D-panthenol
Vitamin E

Užití

Elasti-A Original je krém k prevenci vzniku strií v období těhotenství a pro rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku v období po porodu a v šestinedělí. Krém se preventivně aplikuje co nejdříve před předpokládanými změnami hmotnosti. Důležitá je včasná prevence v ohrožených oblastech pokožky. Obsahuje elastin, D-panthenol, vitamin E, kyselinu hyaluronovou, pupečník a kozinec.

Dávkování

Krém nanášejte lokálně a pravidelně na problematické partie, nejlépe 2x denně.
Do pokožky stačí vždy jemně vmasírovat dostatečné množství krému.

Příznaky

Suchá pokožka, strie, těhotenství.

Prevence

Fakta

Strie, neboli pajizévky, jsou trhlinky v kůži různého zabarvení a velikosti, které vznikají při nadměrném napínání pokožky důsledkem rychlých změn objemu příslušných partií těla (při prudké změně hmotnosti, nárůstu svalové hmoty u sportovců, ale také v období puberty). Strie vznikají tehdy, když pokožka není schopna v krátkém čase přizpůsobit svou délku příliš rychlému růstu okolních tkání. Porušení integrity kompenzuje kůže nahrazením jinou, méně kvalitní tkání, tedy jizvou - strií. Strie mohou vznikat kdykoli během života. Již vzniklé strie je problematické odstranit, avšak jejich projevy lze užíváním vhodných přípravků zmímit a učinit je celkově méně znatelné.

Poznámka

Určeno k zevnímu použití!
Skladujte při teplotě 15-25 "C.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták