Aromatica Bílá toaletní vazelína—100 ml

Bílá toaletní vazelína je univerzální mastí. Je vhodná k samostatnému použití - promazání, změkčení a ochraně pokožky a dále jako masťový základ při výrobě domácích balzámů a mastí.

Cena vč. DPH
79 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594009400395 | Zbozi: 18102422

Popis produktu

Bílá toaletní vazelína je univerzální mastí. Je vhodná k samostatnému použití - promazání, změkčení a ochraně pokožky a dále jako masťový základ při výrobě domácích balzámů a mastí.

Účinné látky

Bílá vazelína
Vitamín E

Užití

Bílá toaletní vazelína je univerzální mastí. Je vhodná k samostatnému použití - promazání, změkčení a ochrana pokožky a dále jako masťový základ při výrobě domácích balzámů a mastí. Navíc je vhodná k ošetření a změkčení suché pokožky, na popraskané ruce a paty, jako ochrana při práci ve vlhkém a agresivním prostředí, chrání obličej a ruce v nepříznivém počasí a chladu. Pouze s vitaminem E.

Dávkování

Jemně vetřete do pokožky několikrát denně dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Neobsahuje konzervaci, parfémy ani barviva. Skladujte při teplotě 5 - 25 *C.

Složení

Petrolatum, Tocopheryl Acetate.
Údaje o firmě .
Firma AROMATICA vznikla v roce 1992. Zakladateli společnosti byl Ladislav Šimůnek a
Dr.PhMr. Jan Rukavička, který podle původních receptur svého otce prof. Dr.PhMr. Jana
Rukavičky st. obnovil výrobu bylinných léčebných přípravků. V roce 1997 se firma přestěhovala do větších prostor a přibyly nové výrobní linky. Kvalita výrobků, cenová dostupnost i obliba u zákazníků umožnily firmě vybudovat si pevné postavení na trhu s doplňky stravy a bylinnou kosmetikou.
Spolupráce s vědeckými pracovišti a univerzitami (Farmaceutická fakulta Brno, Lékařská fakulta MU a VUT), ale i vlastní odborné a technologické zázemí dávají firmě možnost produkovat výrobky na vysoké kvalitativní úrovní specializující se především na udržení zdraví a zdravý životní styl, a také na zvyšování odolnosti organizmu a tím i udržení maximální fyzické a duševní pohody člověka.
Na kvalitu výrobků společnosti AROMATICA poukazuje i stále rostoucí poptávka. Velký důraz je proto kladen vedle zdokonalování současných služeb na vývoj nových výrobků.
Mimo to firma nabízí své technologie i odborné znalosti k realizaci externích projektů, stejně jako profesionální obchodní tým, který umožňuje nejen zahraničním firmám prezentovat výrobky na českém, převážně lékárenském trhu.
V prosinci roku 2009 firma vytvořila nové webové stránky, které poskytují zákazníkům maximum informací k jednotlivým výrobkům v produktové sekci, informace o použitých bylinách v sekci herbáře, ale také poradnu, kde mohou zákazníci i odborníci konzultovat své případné dotazy. www.aromatica.cz

Příbalový léták