Skinoren—200mg/g, krém 30g

Humánní léčivý přípravek

Skinoren krém je lék používaný k léčbě akné (zánětlivých i nezánětlivých forem). Skinoren krém působí proti bakterii (Propionibacterium acnes). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
395 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3900223 | Zbozi: 18138897

Popis produktu

Skinoren krém je lék používaný k léčbě akné (zánětlivých i nezánětlivých forem).
Skinoren krém působí proti bakterii (Propionibacterium acnes). Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Před použitím potřeba kůži pečlivě omýt čistou vodou a osušit. Také se případně může použít jemný kožní čistící prostředek.
Je důležité je používat krém pravidelně, v průběhu celého období léčby. Délka ošetřování se u jednotlivých pacientů liší a také závisí na závažnosti příznaků kožního onemocnění.
Většinou je výrazné zlepšení akné zřetelné po 4 týdnech. Pro získání dobrého účinku musí být krém používán pravidelně po dobu několika měsíců. Byla učiněna klinická zkušenost s pravidelným používáním až po dobu 1 roku.
V případě, že dojde k podráždění kůže, je třeba zmenšit množství nanášeného krému nebo používat krém pouze 1x denně do té doby, než podráždění odezní. Léčbu lze případně na několik dní přerušit.

Dávkování

2x denně (ráno a večer).
Nanášejte na postižená místa kůže a jemně vetřete. Přibližně 2,5 cm krému je dostatečné množství k ošetření celého obličeje.

Příbalový léták