Infadolan 1600 IU/g + 300 IU/g mast—30 g

Humánní léčivý přípravek

Infadolan se používá na neinfikované drobné rány, oděrky, popáleniny I. stupně, na suchou popraskanou kůži, na trhliny v kožních rýhách. Infadolan je mast pro zevní použití obsahující vitamin A a vitamin D2. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
89 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2920701 | Zbozi: 18138878

Popis produktu

Infadolan se používá na neinfikované drobné rány, oděrky, popáleniny I. stupně, na suchou popraskanou kůži, na trhliny v kožních rýhách. Infadolan je mast pro zevní použití obsahující vitamin A a vitamin D2. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Retinoli acetas
Ergocalciferolum

Užití

Přípravek obsahuje vitamín A a D2 a je vhodný k urychlení obnovy pokožky na postiženém místě. Infadolan se používá na neinfikované drobné rány, oděrky, popáleniny
I. stupně, na suchou popraskanou kůži, na trhliny v kožních rýhách. Na doporučení lékaře se přípravek používá k léčbě bércových vředů (k urychlení epitelizace, hojení vředů, které mají čistou, neinfikovanou spodinu) nebo proleženin.
Přípravek je určen pro dospělé, dospívající, děti od novorozeneckého věku, pro těhotné i kojící ženy.

Dávkování

Dospělým i dětem se nanáší Infadolan v tenké vrstvě na postižené místo nebo na suchou kůži 1- 3x denně.

Kontraindikace

Možná přecitlivělost na některou ze složek přípravku. Nesmí přijít do styku s oční spojivkou.

Vedlejší příznaky

Možnost kožní reakce při přecitlivělosti na některou složku přípravku - svědění, zčervenání, pocity pálení.

Fakta

Herbacos Recordati s.r.o. je významnou inovativní českou farmaceutickou firmou a nositelem nových trendů. Svoji nabídku staví na nejnovějších vědeckých poznatcích při současném respektování tradičních zkušeností. Při výrobě využívá moderních technologických postupů, které jsou garancí vysoké jakosti u nových i u tradičních receptur.

Poznámka

Jestliže nedojde k ústupu Vašich obtíží do 7 dnů nebo naopak dojde k jejich zhoršení, obraťte se na lékaře. Délka léčby Infadolanem bez porady s lékařem by neměla přesáhnout 2 týdny.
Údaje o firmě
Www.recordati.cz

Příbalový léták