Sideral Folic 30mg—20 sáčků

Sideral Folic 30 mg je patentovaný doplněk stravy se železem Sucrosomial® a vitamíny, užitečný při jejich nedostatku v potravě nebo zvýšené potřebě.

Cena vč. DPH
402 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3958494 | Zbozi: 18139004

Popis produktu

Sideral Folic 30 mg je patentovaný doplněk stravy se železem Sucrosomial© a vitamíny, užitečný při jejich nedostatku v potravě nebo zvýšené potřebě.

Užití

Přípravek Sideral Folic je možné užívat při nedostatku železa a vitamínů. Jedná se o doplněk stravy, který není náhradou pestré vyvážené stravy a zdravého životného stylu.
Zelezo Sucrosomial? prochází nezměněné žaludkem, je přímo absorbované ve střevě, čímž nezatěžuje žaludek.
Schválená tvrzení:
Zelezo přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitamíny B6 a B12 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu, folát přispívá k normální krvetvorbě, vitamín
D přispívá k udržení normálního stavu kostí. Vitamín C a D přispívají k normální funkci imunitního systému, vitamíny B6, B12, C a folát přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Dávkování

1 sáček denně, obsah nechte rozpustit v ústech.

Složení

Sladidlo: sorbitol; Sideral? rm. — železo © Sucrosomial© (pyrofosfát železitý, predželatinovaný rýžový škrob, estery sacharózy s mastnými kyselinami, slunečnicový lecitin na nosiči z glukózového sirupu, mléčné proteiny, fosforečnan vápenatý); sladidlo: xylitol; vitamín C (kyselina L-askorbová); pomerančová příchuť; okyselující činidlo: kyselina citrónová; vitamín D3 (cholekalciferol, triglyceridy se střední délkou řetězce, arabská guma, sacharóza, škrob, alfa-tokoferol, fosforečnan vápenatý), vitamín B12 (kyanokobalamin, kyselina citrónová, kukuřičný maltodextrin, citrát trisodný); přírodní citrónová limetková příchuť; vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid); sladidla: sukralóza, acesulfam K; kyselina listová (pteroyl-monoglutamová kyselina), bez lepku.

Příbalový léták