PharmaSuisse Ferrocento forte C—30 tablet

FERROCENTO C obsahuje patentované mikroenkapsulované železo SunActive Fe pro doplnění železa do organismu a vitamin C na podporu vstřebávání železa. Železo a vitamin C přispívají k normální funkci imunitního systému. FERROCENTO C nezpůsobuje nevolnost.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3931749 | Zbozi: 18135308

Popis produktu

FERROCENTO C obsahuje patentované mikroenkapsulované železo SunActive Fe pro doplnění železa do organismu a vitamin C na podporu vstřebávání železa. Zelezo a vitamin C přispívají k normální funkci imunitního systému. FERROCENTO C nezpůsobuje nevolnost.

Účinné látky

Zelezo
Vitamin C

Užití

FERROCENTO C se užívá při nízkém příjmu železa (např. vegetariánství, redukční diety), při jeho zvýšené potřebě (těhotenství, kojení), v případech ztráty krve (silná menstruace, dárcovství krve), v případě lékových interakcí nebo sníženém vstřebávání železa. Díky extrémně malé velikosti železitých částic - 0,3 mikronu (což je asi 20x menší než u běžných železitých přípravků), se železitá sůl výborně vstřebává, což dokládá i skutečnost, že nebarví stolici a nezpůsobuje zácpu.
Výhodou doplňku stravy FERROCENTO C je skutečnost, že jeho užívání nemůže zapříčinit žaludeční nevolnost, protože unikátní technologie výroby SunActive Fe brání styku železitých částic s žaludeční sliznicí.

Dávkování

1 tableta denně, nejlépe mimo jídlo.

Příznaky

Unava, malátnost, chudokrevnost, bledost, snížená imunita.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

FERROCENTO C obsahuje patentované mikroenkapsulované železo SunActive Fe a vitamin C. Proces mikroenkapsulace zajišťuje vynikající vstřebávání a využití železa organismem, zároveň eliminuje žaludeční obtíže, a proto je železo velmi dobře snášeno.
Tablety nevykazují nepříjemný železitý zápach ani chuť. Přípravek nezpůsobuje zácpu.
Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa.

Poznámka

FERROCENTO C neobsahuje lepek, laktózu ani geneticky upravené látky. Není určeno pro děti. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém chladném místě mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení

SunActive Fe - železo - 20 mg, vitamin C - 80 mg.
Údaje o firmě
Italská společnost PharmaSuisse Laboratories S.r.|. se zabývá vývojem, marketingem a distribucí vlastních doplňků stravy, které obsahují vysoce kvalitní suroviny. Výhradním distributorem jejích přípravků na českém trhu je firma SYNATUR s.r.o. www.pharmasuisse.cz

Příbalový léták