Koloidní železo + vitamín—300 ml

Koloidní železo ve formě mikročástic je nezbytné pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě a vitamínu C, který zvyšuje vstřebávání železa, je velmi dobře vstřebatelné.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3124774 | Zbozi: 18112491

Popis produktu

Koloidní železo ve formě mikročástic je nezbytné pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě a vitamínu C, který zvyšuje vstřebávání železa, je velmi dobře vstřebatelné.

Účinné látky

železo
C vitamín

Užití

Koloidní železo ve formě mikročástic je nezbytné pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě a vitamínu C, který zvyšuje vstřebávání železa je velmi dobře vstřebatelné, z 98% tj. až ve dvacet krát větších dávkách než železo, np. ve formě tablet. Optimální forma železa k dlouhodobému užívání bez vedlejších účinků jako np. zažívací nevolnosti.
Koloidní forma železa přispívá k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, k normální funkci imunitního systému. Dále k normálnímu přenosu kyslíku v těle, energetickému metabolismu potažmo k snížení míry únavy a vyčerpání.
Nezapomeňte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují řádné fungování organismu a dobrou kondici.

Dávkování

5 ml 1x denně. Dle přiložené odměrky. Doporučujeme rozředit ve 200ml vody.

Fakta

Upozornění:
Nepřesahovat doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Vhodné pro děti od 3 let. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Výrobek je vhodný pro vegetariány a vegany.

Poznámka

Skladování

Chraňte před přímým slunečním světlem.
Číslo výrobní šarže a minimální trvanlivost uvedená na víčku.
Země původu Slovensko.

Složení

voda,
Zelezo (Fe) 16,1mg / 115 %*
Vitamín C (kyselina askorbová) 101,97mg/ 127,46%*
Přísady: jemně syceno CO2 - stabilizátor %* - RHP, referenční hodnota příjmu
Údaje o firmě www.pharmaactiv.cz

Příbalový léták